Neler Yeni

Konuya nasıl bir başlık koyacağımı bilmiyorum(icloud problemi)

Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ethem Şahin
İyi akşamlar arkadaşlar. Başlıkta belirttiğim üzere bilgi almak istediğim bu konuyla alakalı nasıl bir başlık koyabilirim bilmiyorum bile. Özet geçecek olursam şu şekilde açıklayabilirim. Dün akşam telefonuma bir icloud hesabının mesajımı beğendiği bildirimi geldi. Hani birisiyle mesajlaşırken mesajınıza kalp vesaire bir emoji bırakır ya, tam olarak o şekilde bir bildirim. Beğendiği mesajı ararken eski kız arkadaşımla aramda geçen bir mesaj olduğunu gördüm. Sorun şu ki eski kız arkadaşımın icloud hesabı değil bu ve bu numarayı yaklaşık iki sene önce kullanmayı bıraktı. Yani numara kullanılıyor olsa diyeceğim ki icloud hesabını değiştirmiştir, eski sohbetlerimize vesaire bakarken eli çarpmıştır. Fakat ne zamanında aramda bu sohbetin geçtiği numara aktif ne de böyle bir icloud hesabını tanıyorum. Durumu yeterince açıklayabildim mi onu da bilmiyorum, absürt bir durum. Icloud sistemini bilen birisi durumu açıklayabilirse çok sevinirim. Bu mesajlara nasıl iletişimi var başka bir insanın?

Crane

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
48
İsim
Ethem Şahin
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
kafana takmana gerek yok
giden birinden ümit beklemek kendine yaptığın en büyük saygısızlık olur
Yanlış anlamışsın benim derdim o değil. Rastgele bir icloud hesabı benim bir insanla aramdaki sohbeti nasıl görebiliyor ve etkileşime girebiliyor onu çözemedim.

Top Bottom