Neler Yeni

konuyu silmek neden yok

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
merhaba ben şunu merak ediyorum açılan konu neden silinmiyor geçen gün aynısnı yaşadım bir konu açtım açtığıma pişman oldum hiç kimse cevap vermedi ama gerçekten benim için cringe bir şey idi konuyu silmek istediğim için konuyu silmek istiyorum diye reportladım farumdan 5 gün uzaklaştırıldım konuyu değiştirdim kısaca artık bir şey yok diye hem konu değişmedi hemde hata puanı aldım lütfen neden yok bunu cevaplarsan iyi olur hocam @Abdullah Hacıgül

kolonya

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Öyle bir şey olsaydı herkes hata yaptığı konuları silerdi.

DOGANALPASLAN

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Bazı insanlar işi bitince konuyu siler ve yeni gelenler o bilgilerden faydalanamaz. Saçma olur yani

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Forumların yapısına aykırı kullanıcı tarafından silinmesi.
Absürt bir konu olursa moderatörler, kitliyor veya siliyor zaten.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

OdinSonThoR

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Cemal Faruk Koçak
Mesela sen ban küfür ettin ve konuyu sildin eee ben ortada küfür edilmiş olarak kalacağım.
Tabi bu kodlardan falan bakılır ama uğraştırır, Raporluyorsun ve modlara düşüyor onlar zaten silinip silinmeyeceğine karar veriyor yada kitliyor.

Emre_Arslan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
yunus emre
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mesela sen ban küfür ettin ve konuyu sildin eee ben ortada küfür edilmiş olarak kalacağım.
Tabi bu kodlardan falan bakılır ama uğraştırır, Raporluyorsun ve modlara düşüyor onlar zaten silinip silinmeyeceğine karar veriyor yada kitliyor.
Tşk reis eyw

Top Bottom