Allah Rahmet Eylesin, yakınlarına sabır diliyorum. Çok acı verici bir ölüm. Allah hiçbir canlıya böyle bir ölüm yaşattırmasın.
Amin
![Palms up together :palms_up_together: 🤲](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f932.png)
10mnKaldı 3m yazanlar gelmeden. Allah rahmet eylesin.
@Lebedev adama niye kızgın attın
BendeHiç üzülmedim hele Suriyeli olunca sevindim.![]()
Hiç üzülmedim hele Suriyeli olunca sevindim.![]()
Gencecik birisi, alın teriyle ekmek parasını kazanıyor. Adamın daha içini bilmiyoruz ama hemen "öldüğüne sevindim" diyorsunuz. Belki hakkıyla kimliğini, vatandaşlığını alıp hakkıyla burada yaşayan birisi? İnsanları tanımadan yadırgamak ne kolay. Ben bu konuyu açarken "Suriyeli" koyma nedenim belki bu algıda olan kişilerin vicdan duyup yanlış algılarının farkına varmasıydı. Ama siz hala daha "sevindim, iyi ki ölmüş, inşallah bu şekilde ölmeye devam ederler" gibi bir tavır takınıyorsunuz. Yazık.Bende
Hiç üzülmedim hele Suriyeli olunca sevindim.![]()
Ulan insanda hiç mi vicdan olmaz. Ben de mülteciler ülkeme gelsin demiyorum da bu olaya sevinmenin de bir mantığı yok.Bende
Kullanıcılardan birisi na*ici. N*zici birisinden insanlık duygusu mu bekliyorsun hocam?Gencecik birisi, alın teriyle ekmek parasını kazanıyor. Adamın daha içini bilmiyoruz ama hemen "öldüğüne sevindim" diyorsunuz. Belki hakkıyla kimliğini, vatandaşlığını alıp hakkıyla burada yaşayan birisi? İnsanları tanımadan yadırgamak ne kolay. Ben bu konuyu açarken "Suriyeli" koyma nedenim belki bu algıda olan kişilerin vicdan duyup yanlış algılarının farkına varmasıydı. Ama siz hala daha "sevindim, iyi ki ölmüş, inşallah bu şekilde ölmeye devam ederler" gibi bir tavır takınıyorsunuz. Yazık.
Allah rahmet eylesin üzüldüm ama mültecilere hala karşıyım. Bide özellikle Suriyeli yazmalarında algı yarattıklarını düşünüyorum.
Allah Rahmet Eylesin, yakınlarına sabır diliyorum. Çok acı verici bir ölüm. Allah hiçbir canlıya böyle bir ölüm yaşattırmasın.
Amin![]()