Neler Yeni

Konya'da Fabrikada Çalışan Suriyeli bir Genç Yoğurucunun içine düşerek Can verdi

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Enver Paşa

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,223
İsim
Stanker
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Siyaset
Allah Rahmet Eylesin 😔

Rulep

80+ Gold
Allah ölümünden hayırlısını nasip etsin
Allah rahmet eylesin

Bura.K

80+ Silver
Hiç üzülmedim hele Suriyeli olunca sevindim. :D
Gencecik birisi, alın teriyle ekmek parasını kazanıyor. Adamın daha içini bilmiyoruz ama hemen "öldüğüne sevindim" diyorsunuz. Belki hakkıyla kimliğini, vatandaşlığını alıp hakkıyla burada yaşayan birisi? İnsanları tanımadan yadırgamak ne kolay. Ben bu konuyu açarken "Suriyeli" koyma nedenim belki bu algıda olan kişilerin vicdan duyup yanlış algılarının farkına varmasıydı. Ama siz hala daha "sevindim, iyi ki ölmüş, inşallah bu şekilde ölmeye devam ederler" gibi bir tavır takınıyorsunuz. Yazık.

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
Gencecik birisi, alın teriyle ekmek parasını kazanıyor. Adamın daha içini bilmiyoruz ama hemen "öldüğüne sevindim" diyorsunuz. Belki hakkıyla kimliğini, vatandaşlığını alıp hakkıyla burada yaşayan birisi? İnsanları tanımadan yadırgamak ne kolay. Ben bu konuyu açarken "Suriyeli" koyma nedenim belki bu algıda olan kişilerin vicdan duyup yanlış algılarının farkına varmasıydı. Ama siz hala daha "sevindim, iyi ki ölmüş, inşallah bu şekilde ölmeye devam ederler" gibi bir tavır takınıyorsunuz. Yazık.
Kullanıcılardan birisi na*ici. N*zici birisinden insanlık duygusu mu bekliyorsun hocam? :D

Samanlıkta iğne aramaya benzer bu.

Sebastian Szymanski

80+ Silver
Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,057,837
Üyeler
168,040