Arkadaşlar ürünü bugün teslim aldım. Curved olmayan model
- Ayak pivot değil, pivot havası vermişler. Yere sağlam basıyor, rahatsız edecek düzeyde bir sallantı yok
- Samsung 24F390 72HZ 1080P VA Panel monitörden buna geçtim. Renkler hemen hemen Samsung'la aynı. İPS panel Asus Tuf A15 2023 laptopumdan kötü ancak aman Allah'ım kör oldum vs dedirtmiyor. Bu paraya kabul edilebilir renkler.
- Kutudan Displayport kablo, güç kablosu, vesa desteği için vidalar, kendi ayağının vidaları, kitapçıklar vs çıkıyor. Kutunun ağzında bant yoktu ancak iç paketler bantlıydı + monitörde 1 tek parmak izi yoktu. tahminimce direk bantsız geliyor kutu
- Çok çok az Ghosting var, ölü piksel 10 dakika 3 kişi oturup aradık bulamadık. varsa da göze batmıyor xD
- Gram Işık sızması yok. VA Panel olup da ışık sızmasının olmaması çok şaşırttı. Siyahlar tam anlamıyla simsiyah. Siyah ekranda monitör kapalı sanıyorsunuz o derece siyah yani
- karşıdan bakınca bembeyaz ekranda en sağ ve en sol yanlarda çok az kararma(sanki parlaklık düşük gibi bir durum var izah edemiyorum şuan ancak 2 adet Samsung monitör, LG TV'mizde falan da var çok takılmadım) var, ilk kez 27 inç kullanıyorum normalde uzun zamandır 15.6 laptop kullanıyorum belki de ondan öyle gelmiştir.
Uzun lafın kısası 4600TL'nin hakkını verdiğini düşünüyorum. Asus Tuf A15 cihazımı dün sattığım için şuan Lenovo İdeaPad 1 R5 5500U Apu laptopla kullanıyorum, HDMİ 1.4B olduğundan 1080P 120HZ veya 2K 60HZ alkabiliyorum 2K 144HZ'i tam deneyemedim ancak bu haliyle bile güzel. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.