Koorui G2421V 2K 24inç Monitör alınır mı?

Reaksiyon skoru
46
Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum,2K 24inç olduğu içinde hem rekabetçi,hemde hikayeli oyunlarda iş görür,kullanan arkadaşlar varsa memnunmu?
alınır mı??

Arkadaşlar bu monitörü almayı düşünüyorum,2K 24inç olduğu içinde hem rekabetçi,hemde hikayeli oyunlarda iş görür,kullanan arkadaşlar varsa memnunmu?
alınır mı??

@Tayfunns @İsimbulamajim

alınır mı??

Alınır neden alınmasın dostum özellikleri gayet iyi. En kötü iade edersin Amazon var arkasında.

amazondan depo ürünü olarak 2 gün önce 6k ya aldım 500tl de bonus verdi 5.5k ya geldi, ghosting ışık sızması ölü pixel yoktu kapalı kutu geldi, ben memnunum hdmi ile 144 hz alabiliyorsunuz dp kablo ile 180hz 10 bit verebiliyor, panel olarak iyi fakat plastik kalitesi bçve ayak kısmı kalitesiz, ihtiyacınızı karşılıyorsa 6k dan fazla vermeye değmez, ben memnunum aldığım fiyata göre

amazondan depo ürünü olarak 2 gün önce 6k ya aldım 500tl de bonus verdi 5.5k ya geldi, ghosting ışık sızması ölü pixel yoktu kapalı kutu geldi, ben memnunum hdmi ile 144 hz alabiliyorsunuz dp kablo ile 180hz 10 bit verebiliyor, panel olarak iyi fakat plastik kalitesi bçve ayak kısmı kalitesiz, ihtiyacınızı karşılıyorsa 6k dan fazla vermeye değmez, ben memnunum aldığım fiyata göre
7600'e aldım. 24 inç de büyük gözüküyor bana ya emin olamadım. 14 inç laptopa hep çok yakından bakardım ve 157ppi iyiydi, bunda 123ppi var, diğerlerine göre iyi ama normalde gözlük kullandığım ama pc başında kullanmadığım için de biraz tuhaf hissetiriyor. Bazı şeyleri çözmeye çalışıyorum bir de şu başlıkta yardımcı olur musunuz?:

ve @qwerty12 ....

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,647
Üyeler
183,868
Son üye
botanaslan
Geri