Kopilot Rehberlik İyi mi ?

Reaksiyon skoru
111
merhabalar 12.sınıfa geçiyorum ve yks ye hazırlanmaya başladım.
rehberlik ihtiyacı duyuyorum ve kopilotu uzun zamandır görüyoyrum şuan yks rehberliği aylık 899tl sizce değer mi ?

Hocam aylık o parayı verip rehberlik almak çok da mantıklı değil, yani aman aman kattıkları bir şey olmuyor. Planlı çalışırsan rehberliğe ihtiyaç yok. O parayı kitaplara vermek daha iyi olur.

knk aç bir yorumları oku aynı elemanlar 2-3 tane yorum yazmış. online koçluk alma
1690056354502.png

Hocam aylık o parayı verip rehberlik almak çok da mantıklı değil, yani aman aman kattıkları bir şey olmuyor. Planlı çalışırsan rehberliğe ihtiyaç yok. O parayı kitaplara vermek daha iyi olur.
bir plan oluşturmakda zorlanıyorum kanka ondan dolayı böyle bir servise ihtiyaç duydum

Üç senedir YKS tavsiyeleri vermeye çalışıyorum bilgim çerçevesinde. Bana bi plan program yapalım diye gelenlere hep şunu derim. Plan yapmayın, robot değilsiniz. İstediğiniz derse istediğiniz kadar istediğiniz vakitte çalışın. İsterseniz ona ilk çalışın. Lakin hiçbir dersi boş gecmeyin, Sevdiğin dersten 3 konu bitirdiysen sevmedigin dersten 1 konu bitirme, en az 2 konu bitir. Onları geride birakma. Planla programla oyalanma, plan program yapanların %90'ı o planı diğer hafta uygulamamaya başlar. O yüzden kendini sınırlama, relax ol.

Üç senedir YKS tavsiyeleri vermeye çalışıyorum bilgim çerçevesinde. Bana bi plan program yapalım diye gelenlere hep şunu derim. Plan yapmayın, robot değilsiniz. İstediğiniz derse istediğiniz kadar istediğiniz vakitte çalışın. İsterseniz ona ilk çalışın. Lakin hiçbir dersi boş gecmeyin, Sevdiğin dersten 3 konu bitirdiysen sevmedigin dersten 1 konu bitirme, en az 2 konu bitir. Onları geride birakma. Planla programla oyalanma, plan program yapanların %90'ı o planı diğer hafta uygulamamaya başlar. O yüzden kendini sınırlama, relax ol.
elimde kaynak kısmındada fazla bir bişey yok yani her gün her dersi çalışmakda istemiyorum ona göre bir program da gerekiyor en kötü 1 ay denerim diye düşünüyorum yararlı olursa devam ederim

elimde kaynak kısmındada fazla bir bişey yok yani her gün her dersi çalışmakda istemiyorum ona göre bir program da gerekiyor en kötü 1 ay denerim diye düşünüyorum yararlı olursa devam ederim
Dene bakalım ne kadar uyabileceksin bi bak.

İlk önce 20 soru civarında bir paragraf çözerek başla ders çalışmaya. Sonra matematik konu anlatımı + test sonra tarih konu anlatimi + test, böyle gunde 2 ya da 3 dersi çalışabilirsin. Sözel derslerde limitin ya da yayın denizinin el kitaplarıni kullanabilirsin. Çok iyi. Ve onların üzerine not tut, ayrı kağıda not tut, ben yapiskanli kağıda not tutar asardim. Bunun çok faydası oluyor çünkü sürekli bakınca göz aşina oluyor. Tyt denemeleri de çöz haftada bir. Ocak'a doğru haftada ikiye cikarabilirsin. Dershaneye gidersen deneme konusunda çok daha fayda alırsın. Milletle yarışırsin, sınav ortamında denemeye girersin, sınav esnasında stres olma ihtimalini düşürür. İkinci dönemde artık ayt denemelerine de başlarsın.

merhabalar 12.sınıfa geçiyorum ve yks ye hazırlanmaya başladım.
rehberlik ihtiyacı duyuyorum ve kopilotu uzun zamandır görüyoyrum şuan yks rehberliği aylık 899tl sizce değer mi ?
Bekir avşara üye olmak daha mantıklı sanki
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yada bir kaç kez Türkiye birincisi olan adam var onu dinle

Hocam ders çalışmak için birinin sana koçluk yapmasina ihtiyacın yok msü ye kadar tyt bitir msü sinavindan sonra ayt baslarsin ayt bitirdiginde de son bı tyt bakarsın düzgün verimli çalışmayla rahat 200000 girersin

Hocam ders çalışmak için birinin sana koçluk yapmasina ihtiyacın yok msü ye kadar tyt bitir msü sinavindan sonra ayt baslarsin ayt bitirdiginde de son bı tyt bakarsın düzgün verimli çalışmayla rahat 200000 girersin
200k ile %30 payı göz önüne alınarak 140k ya ne yazabilirim.

200k hedefim şuan da hangi dersden kaç net gerekli ortalama

200k hedefim şuan da hangi dersden kaç net gerekli ortalama
Hocam ideallerini belirlemen lazım ki ona göre çalış sırf puanı yüksek yaptın diye hiç bilmediğin veya sevmediğin bı bolume gitme sevdiğin şeylere yönel eğer sırf puanın yetiyo diye gidebilecegin en iyi bölüme gitme neyden zevk aliyosan ona yonel

Hocam ideallerini belirlemen lazım ki ona göre çalış sırf puanı yüksek yaptın diye hiç bilmediğin veya sevmediğin bı bolume gitme sevdiğin şeylere yönel eğer sırf puanın yetiyo diye gidebilecegin en iyi bölüme gitme neyden zevk aliyosan ona yonel
peki mat ve fen de kaç net yapmam gerekiyor ortalama dip 70-75 gelir

Merhaba bende almayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım öğretmen birine sordum bence gereksiz dedi 2 öğrencim kullanıyodu(kopilot olup olmadığını bilmiyorum) ve mezuna bırakıp mezun senesinde daha iyi sıralama yaptılar dedi ama yine de bir araştırmak lazım dedi sen aldın mı aldıysan nasıl iyi mi?

Geri