Neler Yeni

Kopya çekme uygulaması,sitesi? Oneri

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yavuz Arslan
Sanki sınavdan kalmanız daha hayırlı gibi.

Türkçe cevap yaz deyip yeni cevabı beklemeyi bile düşünemiyorsunuz çünkü
Çözüm:( BF = 2 \times FC )( BF = 2y ) ve ( FC = y ) dersek, ( BC = 2y + y = 3y )( BC = AB - DC ) [ 3y = 22 - 4 ] [ 3y = 18 ] [ y = 6 ]( FC = y = 6 )( BF = 2y = 2 \times 6 = 12 )

Ben bundan ne anlayayım yani ne yazayım bı baksana
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korsan yasak değil mi forumda
Bu korsan mı? Taktik istiyorum sadece

Yasin Çınar

80+ Bronze
arkadaşlarınla mesajlaş yapan atsın soruyu ya da photomath var ama o geometride çalışmayabilir belki yine de bir bakarsın

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yavuz Arslan
Son düzenleme:

Pew Pew

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
Cem Şimşek
İlgilendiği Kategoriler
Sağlık
Çözüm:( BF = 2 \times FC )( BF = 2y ) ve ( FC = y ) dersek, ( BC = 2y + y = 3y )( BC = AB - DC ) [ 3y = 22 - 4 ] [ 3y = 18 ] [ y = 6 ]( FC = y = 6 )( BF = 2y = 2 \times 6 = 12 )

Ben bundan ne anlayayım yani ne yazayım bı baksana
2/times dediği 2x demek istemiş yani BF=2FC.
AB ve DC muhtemelen paralel olmayan kenarlar fakat niye farkını almış soruyu görmeden anlamak zor.
Bundan anlamıyorsan hocanın çözdüğü soruları ve çözümlerinin fotoğrafını çek. Genelde soru tipi olarak aynı sadece rakamlar farklı olarak sorarlar.
Ayrıca yamuk ve paralelkenar soracak demişsin bunlar çokta zor olmayan konular genel olarak. Biraz baksan anlarsın bence fazla kural yok bunlarda. Ancak içine üçgen saklar oradan çözüme gitmeni isterse zor olan kısım üçgenler.

DogancanYr

80+ Bronze
Kunduz var ama paralı 350tl ama soruları özel olarak atıp tam ve doğru cevap alabilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Yavuz Arslan
Kunduz var ama paralı 350tl ama soruları özel olarak atıp tam ve doğru cevap alabilirsin.
Kunduz sınav tarihleri arasında 17:00 a kadar kapalı oluyor

2/times dediği 2x demek istemiş yani BF=2FC.
AB ve DC muhtemelen paralel olmayan kenarlar fakat niye farkını almış soruyu görmeden anlamak zor.
Bundan anlamıyorsan hocanın çözdüğü soruları ve çözümlerinin fotoğrafını çek. Genelde soru tipi olarak aynı sadece rakamlar farklı olarak sorarlar.
Ayrıca yamuk ve paralelkenar soracak demişsin bunlar çokta zor olmayan konular genel olarak. Biraz baksan anlarsın bence fazla kural yok bunlarda. Ancak içine üçgen saklar oradan çözüme gitmeni isterse zor olan kısım üçgenler.
Sınav 10 soru ve bizim hocamız sadece 2 soru hazırlamış her öğretmen 2 soru hazırlıyor yani

Yinede bana yardım ettiğin için teşekkür ederim kusuruma bakma çok uğraştırdım seni

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Direk foto atılıyor , atamazsan soruyu yaz ABC açısı 40 ... ise CAB kaçtır gibi.
Ama bazı sorulara yanlış cevapta verebilir garanti değil
Temel matematiği bile yanlış çözüyor bazen. 23 nisan gençlik ve spor bayramı falan diyordu en son, yapay zekaya güvenmeyin sakın 😀

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,038,618
Üyeler
164,706