Kopya çekme uygulaması,sitesi? Oneri

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Sanki sınavdan kalmanız daha hayırlı gibi.

Türkçe cevap yaz deyip yeni cevabı beklemeyi bile düşünemiyorsunuz çünkü
Çözüm:( BF = 2 \times FC )( BF = 2y ) ve ( FC = y ) dersek, ( BC = 2y + y = 3y )( BC = AB - DC ) [ 3y = 22 - 4 ] [ 3y = 18 ] [ y = 6 ]( FC = y = 6 )( BF = 2y = 2 \times 6 = 12 )

Ben bundan ne anlayayım yani ne yazayım bı baksana
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Korsan yasak değil mi forumda
Bu korsan mı? Taktik istiyorum sadece

arkadaşlarınla mesajlaş yapan atsın soruyu ya da photomath var ama o geometride çalışmayabilir belki yine de bir bakarsın

Son düzenleme:
Çözüm:( BF = 2 \times FC )( BF = 2y ) ve ( FC = y ) dersek, ( BC = 2y + y = 3y )( BC = AB - DC ) [ 3y = 22 - 4 ] [ 3y = 18 ] [ y = 6 ]( FC = y = 6 )( BF = 2y = 2 \times 6 = 12 )

Ben bundan ne anlayayım yani ne yazayım bı baksana
2/times dediği 2x demek istemiş yani BF=2FC.
AB ve DC muhtemelen paralel olmayan kenarlar fakat niye farkını almış soruyu görmeden anlamak zor.
Bundan anlamıyorsan hocanın çözdüğü soruları ve çözümlerinin fotoğrafını çek. Genelde soru tipi olarak aynı sadece rakamlar farklı olarak sorarlar.
Ayrıca yamuk ve paralelkenar soracak demişsin bunlar çokta zor olmayan konular genel olarak. Biraz baksan anlarsın bence fazla kural yok bunlarda. Ancak içine üçgen saklar oradan çözüme gitmeni isterse zor olan kısım üçgenler.

Kunduz var ama paralı 350tl ama soruları özel olarak atıp tam ve doğru cevap alabilirsin.

Kunduz var ama paralı 350tl ama soruları özel olarak atıp tam ve doğru cevap alabilirsin.
Kunduz sınav tarihleri arasında 17:00 a kadar kapalı oluyor

2/times dediği 2x demek istemiş yani BF=2FC.
AB ve DC muhtemelen paralel olmayan kenarlar fakat niye farkını almış soruyu görmeden anlamak zor.
Bundan anlamıyorsan hocanın çözdüğü soruları ve çözümlerinin fotoğrafını çek. Genelde soru tipi olarak aynı sadece rakamlar farklı olarak sorarlar.
Ayrıca yamuk ve paralelkenar soracak demişsin bunlar çokta zor olmayan konular genel olarak. Biraz baksan anlarsın bence fazla kural yok bunlarda. Ancak içine üçgen saklar oradan çözüme gitmeni isterse zor olan kısım üçgenler.
Sınav 10 soru ve bizim hocamız sadece 2 soru hazırlamış her öğretmen 2 soru hazırlıyor yani

Yinede bana yardım ettiğin için teşekkür ederim kusuruma bakma çok uğraştırdım seni

Direk foto atılıyor , atamazsan soruyu yaz ABC açısı 40 ... ise CAB kaçtır gibi.
Ama bazı sorulara yanlış cevapta verebilir garanti değil
Temel matematiği bile yanlış çözüyor bazen. 23 nisan gençlik ve spor bayramı falan diyordu en son, yapay zekaya güvenmeyin sakın 😀

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,782
Üyeler
184,220
Son üye
Wojtek01
Geri