Talha Özer
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 290
Korsan yasak değil mi forumda
ÇözümSanki sınavdan kalmanız daha hayırlı gibi.
Türkçe cevap yaz deyip yeni cevabı beklemeyi bile düşünemiyorsunuz çünkü
Bu korsan mı? Taktik istiyorum sadeceKorsan yasak değil mi forumda
Photomath denedim çalışmadı arkadaşım yok malesefarkadaşlarınla mesajlaş yapan atsın soruyu ya da photomath var ama o geometride çalışmayabilir belki yine de bir bakarsın
Hiç zannetmiyorumFotoğrafi foruma at belki yapan çıkar
2/times dediği 2x demek istemiş yani BF=2FC.ÇözümBF = 2 \times FC )( BF = 2y ) ve ( FC = y ) dersek, ( BC = 2y + y = 3y )( BC = AB - DC ) [ 3y = 22 - 4 ] [ 3y = 18 ] [ y = 6 ]( FC = y = 6 )( BF = 2y = 2 \times 6 = 12 )
Ben bundan ne anlayayım yani ne yazayım bı baksana
Kunduz sınav tarihleri arasında 17:00 a kadar kapalı oluyorKunduz var ama paralı 350tl ama soruları özel olarak atıp tam ve doğru cevap alabilirsin.
Sınav 10 soru ve bizim hocamız sadece 2 soru hazırlamış her öğretmen 2 soru hazırlıyor yani2/times dediği 2x demek istemiş yani BF=2FC.
AB ve DC muhtemelen paralel olmayan kenarlar fakat niye farkını almış soruyu görmeden anlamak zor.
Bundan anlamıyorsan hocanın çözdüğü soruları ve çözümlerinin fotoğrafını çek. Genelde soru tipi olarak aynı sadece rakamlar farklı olarak sorarlar.
Ayrıca yamuk ve paralelkenar soracak demişsin bunlar çokta zor olmayan konular genel olarak. Biraz baksan anlarsın bence fazla kural yok bunlarda. Ancak içine üçgen saklar oradan çözüme gitmeni isterse zor olan kısım üçgenler.
Temel matematiği bile yanlış çözüyor bazen. 23 nisan gençlik ve spor bayramı falan diyordu en son, yapay zekaya güvenmeyin sakınDirek foto atılıyor , atamazsan soruyu yaz ABC açısı 40 ... ise CAB kaçtır gibi.
Ama bazı sorulara yanlış cevapta verebilir garanti değil
Ne yapabilirim telefon serbest ama elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorumTemel matematiği bile yanlış çözüyor bazen. 23 nisan gençlik ve spor bayramı falan diyordu en son, yapay zekaya güvenmeyin sakın![]()
Forumu kapatıp konulara çalış, benzer sorular çöz. Kopyayla yapılsa hocan izin vermezdi zaten telefona, o da biliyor.Ne yapabilirim telefon serbest ama elim kolum bağlı ne yapacağımı bilmiyorum