Denizgezen
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 1
Katılıyorum değişim iste direkÖlü piksel olmaması lazım sıfır üründe. Bence değiştirsinler yenisiyle.
Katılıyorum değişim iste direkÖlü piksel olmaması lazım sıfır üründe. Bence değiştirsinler yenisiyle.
Teste soksa bu sefer kapalı kutu gelmedi diye konu açardın. Adamlar kapalı kutu gönderiyorlar. Bence test yapmalarından daha önemli.Değişim yaparım büyük ihtimalle monitörü çok beğendim ama koskoca vatan ürünü kargolamadan önce teste sokamıyor diye şimdi 2 hafta daha beklemem gerekecek
Neden öyle bişey yapayımki zaten test edilmesini isteyen benim onlarda durumu anlatır kutuyu test için açtık diye kutu içeriği tam ürün zarar görmemiş olsun yeterTeste soksa bu sefer kapalı kutu gelmedi diye konu açardın. Adamlar kapalı kutu gönderiyorlar. Bence test yapmalarından daha önemli.
Ölü piksel zaman icinde kaybolmaz eleman saçmalamişVatandan aldığım monitörde ölü pixel çıktı karşıdan bakınca 2 tanesi çok net bir şekilde göze çarpıyor bazılarıda sağ sol yukarı aşağı gibi farklı açılardan bakınca anlaşılıyor (bunların ölü pixel olduğundan emin değilim ama diğer pixellere göre sorunlu oldukları kesin) bir eleman ben 2 gün kullandım ölü pixeller gitti dedi böyle bir şey mümkün mü kullandıkça ölü pixellerin kaybolması gerçekten olan bir şey mi?
"Güncelleme" biraz kullandım ve renkleri gözümü almayacak şekilde ayarladım gözle görülür 7 ölü pixel var buda asusun belirttiği minimum ölü pixel sayısından fazla 7 ölü pixel çıktığı için bu kadar sevineceğim aklıma hiç gelmezdi
Bende öğrenmiş oldumÖlü piksel zaman icinde kaybolmaz eleman saçmalamiş
Yarın giderim hocamHemmen iade. HEMEN diyorum ciddiyim.
İyiliğiniz için hocam ilerde üzer çünkü..Bende öğrenmiş oldum
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yarın giderim hocam
Bazen böyle kampanyalı ürünlerde kusurlu ürün gönderimini kasıtlı yapıyorlarmış gibime geliyor 2.5k fiyata kimse kolay kolay 165hz bir monitör almaz çekiyorlar 1900'e arayada kusurlu ürünleri sıkıştırıyorlar artık kime denk gelirse mesela Abdullah abinin yaptığı son sistemdeki arızalı ramler o kadar çok kişiye arızalı ram denk geldiki şans işi değil kasıtlı yapılmış bişey gibime geliyor Abdullah abinin itopyayla yolunu ayırması iyi olduİyiliğiniz için hocam ilerde üzer çünkü..
ben vatanın mağazasından almıştım ödemeyi yaptıktan sonra açıp kontrol ediyolar internet alışverinde sıfır paketi açmamaları çok doğalDeğişim yaparım büyük ihtimalle monitörü çok beğendim ama koskoca vatan ürünü kargolamadan önce teste sokamıyor diye şimdi 2 hafta daha beklemem gerekecek