Neler Yeni

Korktuğum başıma geldi

Psyduck

80+ Platinum
En İyi Cevap
16
Değişim yaparım büyük ihtimalle monitörü çok beğendim ama koskoca vatan ürünü kargolamadan önce teste sokamıyor diye şimdi 2 hafta daha beklemem gerekecek
Teste soksa bu sefer kapalı kutu gelmedi diye konu açardın. Adamlar kapalı kutu gönderiyorlar. Bence test yapmalarından daha önemli.

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Teste soksa bu sefer kapalı kutu gelmedi diye konu açardın. Adamlar kapalı kutu gönderiyorlar. Bence test yapmalarından daha önemli.
Neden öyle bişey yapayımki zaten test edilmesini isteyen benim onlarda durumu anlatır kutuyu test için açtık diye kutu içeriği tam ürün zarar görmemiş olsun yeter :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,182
İsim
Murat Orhan
Hemmen iade. HEMEN diyorum ciddiyim.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Vatandan aldığım monitörde ölü pixel çıktı karşıdan bakınca 2 tanesi çok net bir şekilde göze çarpıyor bazılarıda sağ sol yukarı aşağı gibi farklı açılardan bakınca anlaşılıyor (bunların ölü pixel olduğundan emin değilim ama diğer pixellere göre sorunlu oldukları kesin) bir eleman ben 2 gün kullandım ölü pixeller gitti dedi böyle bir şey mümkün mü kullandıkça ölü pixellerin kaybolması gerçekten olan bir şey mi?

"Güncelleme" biraz kullandım ve renkleri gözümü almayacak şekilde ayarladım gözle görülür 7 ölü pixel var buda asusun belirttiği minimum ölü pixel sayısından fazla 7 ölü pixel çıktığı için bu kadar sevineceğim aklıma hiç gelmezdi
Ölü piksel zaman icinde kaybolmaz eleman saçmalamiş

Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Mehmet Kasım Başdelen
konunun başlığını görünce bu şarkı aklıma geldi .

Son düzenleme:

ijustfaruk

80+ Gold
En İyi Cevap
1
İyiliğiniz için hocam ilerde üzer çünkü..
Bazen böyle kampanyalı ürünlerde kusurlu ürün gönderimini kasıtlı yapıyorlarmış gibime geliyor 2.5k fiyata kimse kolay kolay 165hz bir monitör almaz çekiyorlar 1900'e arayada kusurlu ürünleri sıkıştırıyorlar artık kime denk gelirse mesela Abdullah abinin yaptığı son sistemdeki arızalı ramler o kadar çok kişiye arızalı ram denk geldiki şans işi değil kasıtlı yapılmış bişey gibime geliyor Abdullah abinin itopyayla yolunu ayırması iyi oldu

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Bahadır Akgül
Hayır kaybolmazlar. Aksine daha çok çoğalabilirler. İade veya değişim talep edin daha sağlıklı olacaktır.

Gocer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
467
İsim
Göktuğ Göçer
Değişim yaparım büyük ihtimalle monitörü çok beğendim ama koskoca vatan ürünü kargolamadan önce teste sokamıyor diye şimdi 2 hafta daha beklemem gerekecek
ben vatanın mağazasından almıştım ödemeyi yaptıktan sonra açıp kontrol ediyolar internet alışverinde sıfır paketi açmamaları çok doğal

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,526
Üyeler
164,860
Son üye
Pogwue
Top Bottom