Bakiki 80+ Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 392 Dahası Reaksiyon skoru 86 İsim Baki Değirmenci 5 Nisan 2025 #1 istanbulda ve tercihen anadolu yakasında bildiğiniz güzel korku evi var mıdır? 6 kisiyiz
Mahmut Yılmaz 80+ Silver Katılım 5 Aralık 2021 Mesajlar 4,594 5 Nisan 2025 #2 güzel yok ama dandiklerden bulabiliriz. güzeller kapandı maalesef. bazı olaylar oldu yaralanma vs. çok yasak geldi. sağlam işletmeler kapattı.
güzel yok ama dandiklerden bulabiliriz. güzeller kapandı maalesef. bazı olaylar oldu yaralanma vs. çok yasak geldi. sağlam işletmeler kapattı.
Bakiki 80+ Katılım 15 Haziran 2022 Mesajlar 392 Dahası Reaksiyon skoru 86 İsim Baki Değirmenci 5 Nisan 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Mahmut Yılmaz yazmış: güzel yok ama dandiklerden bulabiliriz. güzeller kapandı maalesef. bazı olaylar oldu yaralanma vs. çok yasak geldi. sağlam işletmeler kapattı. Devamı için tıklayın... hiç mi yok kanks. bikaç tane buldum biliyo musun bunları: taşdelen korku evi Frankenstein korku evi taksim korku köşkü dehşetin yüzü korku evi benim en cok hosuma giden okudugm kadarıyla taşdelen ama orası da bi tık uzak
Mahmut Yılmaz yazmış: güzel yok ama dandiklerden bulabiliriz. güzeller kapandı maalesef. bazı olaylar oldu yaralanma vs. çok yasak geldi. sağlam işletmeler kapattı. Devamı için tıklayın... hiç mi yok kanks. bikaç tane buldum biliyo musun bunları: taşdelen korku evi Frankenstein korku evi taksim korku köşkü dehşetin yüzü korku evi benim en cok hosuma giden okudugm kadarıyla taşdelen ama orası da bi tık uzak