Neler Yeni

Korku filmi önerisi.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
Şöyle gerilimi korkuyu güzel veren cinli temada olmayan bir korku filmi önerisi olan var mı?

bahtsizbedevi23

80+ Bronze
eniştemde tam aradığın korku filmlerinin olduğu bir cd arşivi vardı sonra kaybetti içinde mükemmel filmler vardı isimlerini hatırlayamıyorum sadece tek bir tanesi aklımda kalmış HUSK 10 sene önce falan izledim ama kesinlikle tavsiye ederim hatta şuan açıp izleyecem bende

ruaF1912

80+ Bronze
Conjuring Serisi, Insidious Serisi, ayriyeten Kore Sinemasından bir film önereyim ; Film toplam 4 bölümden oluşuyor diye hatırlıyorum, üçte olabilir, her bir bölümde farklı bir hikayeyi konu alıyor, alışıldık korku filmlerinden baya farklı bir film, bakmanızı tavsiye ederim.

A.Arif

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
521
İsim
Arif
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
indirim zamanı gratise git
Komiksin kral.
Mesaj otomatik birleştirildi:

eniştemde tam aradığın korku filmlerinin olduğu bir cd arşivi vardı sonra kaybetti içinde mükemmel filmler vardı isimlerini hatırlayamıyorum sadece tek bir tanesi aklımda kalmış HUSK 10 sene önce falan izledim ama kesinlikle tavsiye ederim hatta şuan açıp izleyecem bende
Tamamdır bakacağım kanka.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Conjuring Serisi, Insidious Serisi, ayriyeten Kore Sinemasından bir film önereyim ; Film toplam 4 bölümden oluşuyor diye hatırlıyorum, üçte olabilir, her bir bölümde farklı bir hikayeyi konu alıyor, alışıldık korku filmlerinden baya farklı bir film, bakmanızı tavsiye ederim.

İnsidious ve Conjuring serilerini izledim. Her ne kadar kore filmlerine mesafeli olsam da buna bir bakarım.

-Mehmet-

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,529
İsim
Mehmet Aslan

ByDolph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
320