Neler Yeni

Korku Oyunlarında Neden Bu Kadar Çok Bulmaca Var?

The Semih

80+ Gold
Ben oyunlarda hikaye sunumuna çok önem veriyorum, Bu yüzden call of duty oyunlarını çok severim, bu aralar korku oyunlarına sardım fakat oynadığım bütün korku oyunlarında olağanüstü derecede bulmaca söz konusu ve bu beni hikayeden koparıyor. Küfür edecek seviyeye geldim,Hocam ben bulmaca çözmek istesem gazete alırım tetris oynarım ama bulmaca çözmek istemiyorum korkmak istiyorum sürükleyici şekilde oynamak istiyorum. Bahsettiğim oyun Resident evil tarzı oyunlar. Kapıyı açmak için anahtar istiyor anahtarı buluyoruz başka bir şey istiyor böyle üşengeç oyun firmaları görmedim ben. Oyun saatini uzatmak için adamlar herşeyi denemiş.Oyun sanki zeka seviyemi ölçüyormuş gibi hissediyorum vaktimi çalıyor boş boş.

Son düzenleme:

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Onur
Resident evil 2 remake şimdi çıktım, aşırı derece saçma olay. Üstüne bazı karakterler ölmüyor sen şifre çözerken birde onunla uğraşıyorsun. Yarın oyunu kesin silerim böyle giderse.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Resident evil 2 remake şimdi çıktım, aşırı derece saçma olay. Üstüne bazı karakterler ölmüyor sen şifre çözerken birde onunla uğraşıyorsun. Yarın oyunu kesin silerim böyle giderse.
Resident evil 4 Remake oynuyodum bende aynı olay RE 2 de ki gibi bulmaca kaynıyor oyun.

The Semih

80+ Gold
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
left 4 dead gibi oyun gelmez, yarın muhtemelen silerim oyunu. Önerelenlere de burada bip bip diyorum.
Korkmak için girdiğim oyunlarda IQ testine maruz kalıyorum sinir oldum ben de. Bundan sonra araştırmayı ona göre yapacam sürükleyici hikayeli oyunlar RDR 2 gibi. Koskoca God of wara bile 2. oyunda bulmaca koymuşlar birsürü.

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Onur
Korkmak için girdiğim oyunlarda IQ testine maruz kalıyorum sinir oldum ben de. Bundan sonra araştırmayı ona göre yapacam sürükleyici hikayeli oyunlar RDR 2 gibi. Koskoca God of wara bile 2. oyunda bulmaca koymuşlar birsürü.
GOD serisi hep bulmacalıydı. Sorun bulmacaların sıkmaması, bir tanesi hariç. RDR2 yine bir kaç bulmaca içerdiği gibi asla oyuncuyu sıkmamıştı. Sonra oyun üreticilerinde. Valla gaza geldim, RE2 siliyorum.

halitxct

80+ Silver
Resident evil serisi korku serisi değildir aksiyon gerilim oyunlarıdır korku için oynamak saçma olur bitek 7.oyun bı tık korku oyunudur okadar

halitxct

80+ Silver
Kötü olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Resident evılmı kötü cidden 6.oyun hariç tüm oyunları üst düzey seviyede sen sevmemişsin kötü değiller bende god of warı çok sevemedim ama çok çok iyi oyun olduğunu hep söylerim

zapkinus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,043
İsim
Kanon
İlgilendiği Kategoriler
müziğe dair her şey
Korku oyunları maalesef korku öğesi içermiyor. İçeriyor olsa bile bulmaca ıvır zıvırlarıyla uğraşmaya başladığınızda korkuyu ve atmosferi unutuyorsunuz, arada bir jumscare denk geliyor sadece.
Korkmak istiyorsan ancak film seyredebilirsin, oyunlar korkunç değil.

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Ben oyunlarda hikaye sunumuna çok önem veriyorum, Bu yüzden call of duty oyunlarını çok severim, bu aralar korku oyunlarına sardım fakat oynadığım bütün korku oyunlarında olağanüstü derecede bulmaca söz konusu ve bu beni hikayeden koparıyor. Küfür edecek seviyeye geldim,Hocam ben bulmaca çözmek istesem gazete alırım tetris oynarım ama bulmaca çözmek istemiyorum korkmak istiyorum sürükleyici şekilde oynamak istiyorum. Bahsettiğim oyun Resident evil tarzı oyunlar. Kapıyı açmak için anahtar istiyor anahtarı buluyoruz başka bir şey istiyor böyle üşengeç oyun firmaları görmedim ben. Oyun saatini uzatmak için adamlar herşeyi denemiş. Oyun sektörüne yasalar düzenmeli, lootbox tarzı oyunlara dava açılmalı oyuncuyu kandırmaya yönelik oyunlara özellikle.

Oyun sanki zeka seviyemi ölçüyormuş gibi hissediyorum vaktimi çalıyor boş boş.
F. E. A. R. serisine bakabilirsin. FPS ve belki de oynayabileceğin en iyi yapay zekaya sahip oyun

DeviLJoN

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
188
İsim
Onur
Resident evılmı kötü cidden 6.oyun hariç tüm oyunları üst düzey seviyede sen sevmemişsin kötü değiller bende god of warı çok sevemedim ama çok çok iyi oyun olduğunu hep söylerim
Anket yapalım mı? god seven mi? re seven mi? kıyaslama yanlış bir kere.

halitxct

80+ Silver
Anket yapalım mı? god seven mi? re seven mi? kıyaslama yanlış bir kere.
God la resident evilı karşılaştırman saçma benim sanma dediğim sevmediğin bişeye kötü demen saçma

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,045,719
Üyeler
165,878
Son üye
miracavci
Top Bottom