Neler Yeni

Korkudan yutkunamadım bu nasıl video?

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mustafa Mete

Beyler karşıma çıktı az daha kalp krizi geçiyordum acayip gerici korkutucu video

Burda izlenmiyor youtubede izleye tıklayın

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP

Beyler karşıma çıktı az daha kalp krizi geçiyordum acayip gerici korkutucu video

Burda izlenmiyor youtubede izleye tıklayın
sen bu yaşta korktuysan (yaşın kaç bilmiyorum ama) ben bunu 9 10 yaşlarımda izlemiştim aşırı etkilemişti beni geceleri uyuyamıyordum artık böyle videolardan

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sen bu yaşta korktuysan (yaşın kaç bilmiyorum ama) ben bunu 9 10 yaşlarımda izlemiştim aşırı etkilemişti beni geceleri uyuyamıyordum artık böyle videolardan
Çocukken görsem muhtemelen travma sebebi olurda halen bile tüylerim diken diken ediyor

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Arif

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mustafa Mete
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Useless

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
179
İsim
Burak K.
Steam
425255693
Epic Games
KeithClayP
Evet gerçekten kötü etkiler bırakabilir
ben anlamadım bir insan niye böyle bir video yapar?
neden böyle video yapar derken ne demek istediğini anlamadım, video edit değil zaten gerçekten yaşanmış bir olay fakat bildiğim kadarıyla epilepsi nöbeti geçiriyormuş, diğer oyuncu sinirlerine vurmuş istemeden böyle şeyler falan olmuş hatta bu maçtan sonra ölmeyi bırak 2 hafta sonra mı ne yeniden maça çıkmış kendisi. video başlığını diyorsan ve arka planda çalan arapça müzik mi ilahi mi ne demeliyim bilemedim (sesini kıstım ne olduğunu hatırlamıyorum çünkü o ses bile beni etkiliyor :D) neden koydu diyorsan haklısın normal şekilde atabilirlerdi

Çatlı Reis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
858
İsim
Arif

Metekral123

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
161
İsim
Mustafa Mete
neden böyle video yapar derken ne demek istediğini anlamadım, video edit değil zaten gerçekten yaşanmış bir olay fakat bildiğim kadarıyla epilepsi nöbeti geçiriyormuş, diğer oyuncu sinirlerine vurmuş istemeden böyle şeyler falan olmuş hatta bu maçtan sonra ölmeyi bırak 2 hafta sonra mı ne yeniden maça çıkmış kendisi. video başlığını diyorsan ve arka planda çalan arapça müzik mi ilahi mi ne demeliyim bilemedim (sesini kıstım ne olduğunu hatırlamıyorum çünkü o ses bile beni etkiliyor :D) neden koydu diyorsan haklısın normal şekilde atabilirlerdi
Görüntü neyse müzikle çok sıkıntı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,247
Üyeler
170,329
Son üye
Aizenbtw
Top Bottom