en doğrusu reis lakin arkadaşlarımızın çoğu resmi kaynakları takip etmiyor bende belki doğru bilgiler burada paylaşılarak takip etmeyen arkadaşlarımız için bir faydası olabilir diye düşündümBöyle ciddi bir konuda tek öneri kaynağınız Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü olsun.
Bu yıl Covid-19 ile kapatacağız gibi aşıyı simdi bulsalar yaygınlasması ayları alır çünkü yan etkisi var mı yokmu ona bakacaklar aşıyı her septomu olana mi yapacaklar entübe yani solunum sıkıntısı olana mı yapacaklar bir çok kombinasyon var o yüzden durum ciddi Haberlerde afedersiniz gerizekalıya anlatır gibi anlattığı hâlde anlamayanlar yüzünden artışlar devam ediyor.Bir ay içinde virüs maksimum a cıkıp geri düşmesini bekliyorum zaman içinde.arkadaşlar bildiğiniz üzere dünyayı bir bela sarmış durumda bu virüs hakkında düşüncelerinizi önerilerinizi bekliyorum sayemizde bilmeyenler görüp öğrenebilir
umarım her şey kısa süre içerisinde düzelirBu yıl Covid-19 ile kapatacağız gibi aşıyı simdi bulsalar yaygınlasması ayları alır çünkü yan etkisi var mı yokmu ona bakacaklar aşıyı her septomu olana mi yapacaklar entübe yani solunum sıkıntısı olana mı yapacaklar bir çok kombinasyon var o yüzden durum ciddi Haberlerde afedersiniz gerizekalıya anlatır gibi anlattığı hâlde anlamayan yüzünden artışlar devam ediyor.Bir ay içinde virüs maksimum a cıkıp geri düşmesini bekliyorum zaman içinde.
Aslında grip gibi düşünmek saçma çünkü bakteri bazında değerlendirmek yerine virüsgrip gibi düşünün grip daha tehlikeli fakat bir ilacı var diyebiliriz fakat bu virüsün bir ilacı veya çaresi olmadığı için tehlikelidir diyebiliriz DIŞARI ÇIKMAYIN YETER
-GAMERLAR