Korona Önerileri

grip gibi düşünün grip daha tehlikeli fakat bir ilacı var diyebiliriz fakat bu virüsün bir ilacı veya çaresi olmadığı için tehlikelidir diyebiliriz DIŞARI ÇIKMAYIN YETER
-GAMERLAR

Böyle ciddi bir konuda tek öneri kaynağınız Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü olsun.

Virüs haberlerine vs. karşı tepkim ektedir:

Bir Memati sözü ile;
-Yeter Ulan Yeter Yeterrr.

Böyle ciddi bir konuda tek öneri kaynağınız Sağlık Bakanlığı ve Dünya Sağlık Örgütü olsun.
en doğrusu reis lakin arkadaşlarımızın çoğu resmi kaynakları takip etmiyor bende belki doğru bilgiler burada paylaşılarak takip etmeyen arkadaşlarımız için bir faydası olabilir diye düşündüm

arkadaşlar bildiğiniz üzere dünyayı bir bela sarmış durumda bu virüs hakkında düşüncelerinizi önerilerinizi bekliyorum sayemizde bilmeyenler görüp öğrenebilir
Bu yıl Covid-19 ile kapatacağız gibi aşıyı simdi bulsalar yaygınlasması ayları alır çünkü yan etkisi var mı yokmu ona bakacaklar aşıyı her septomu olana mi yapacaklar entübe yani solunum sıkıntısı olana mı yapacaklar bir çok kombinasyon var o yüzden durum ciddi Haberlerde afedersiniz gerizekalıya anlatır gibi anlattığı hâlde anlamayanlar yüzünden artışlar devam ediyor.Bir ay içinde virüs maksimum a cıkıp geri düşmesini bekliyorum zaman içinde.

Bu yıl Covid-19 ile kapatacağız gibi aşıyı simdi bulsalar yaygınlasması ayları alır çünkü yan etkisi var mı yokmu ona bakacaklar aşıyı her septomu olana mi yapacaklar entübe yani solunum sıkıntısı olana mı yapacaklar bir çok kombinasyon var o yüzden durum ciddi Haberlerde afedersiniz gerizekalıya anlatır gibi anlattığı hâlde anlamayan yüzünden artışlar devam ediyor.Bir ay içinde virüs maksimum a cıkıp geri düşmesini bekliyorum zaman içinde.
umarım her şey kısa süre içerisinde düzelir

1586099713074.webp

grip gibi düşünün grip daha tehlikeli fakat bir ilacı var diyebiliriz fakat bu virüsün bir ilacı veya çaresi olmadığı için tehlikelidir diyebiliriz DIŞARI ÇIKMAYIN YETER
-GAMERLAR
Aslında grip gibi düşünmek saçma çünkü bakteri bazında değerlendirmek yerine virüs
Bazında değerlendirmek lazım sars gibi demek daha mantıklı

Yapacağın tek şey evde kalmak.Çıkman gerekiyor ise maskeni tak etrafı çok elleme, herkesin kullandığı yerlere peçeteyle vs dokun ellerini yıka ve ellerini yüzüne götürme başka yapabileceğin bir şey yok.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,294
Üyeler
186,731
Son üye
Bouncex
Geri