Neler Yeni

Koronaya yakalandım kilo verecek miyim

Swords

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,238
İsim
Berat Yapıcı
12 yaşındayım koronaya yakalandım belirti yok Boğaz iltihabı dışında kilo veren insanlar olmuş bende verir miyim

Sllent

80+ Gold
En İyi Cevap
2
kilo veren insanlar olmuş bende verir miyim
Kendine dikkat edersen benim geçirdiğim gibi grip olarak atlatma ihtimalin bile var. Sadece yiyip içmene, bulunduğun ortamın sıcaklığına ve uyku düzenine dikkat et yeter.

Cirilla

80+ Gold
En İyi Cevap
3
12 yaşındayım koronaya yakalandım belirti yok Boğaz iltihabı dışında kilo veren insanlar olmuş bende verir miyim
yani ben 20 yaşındayım hasta oldum geçirdim kilo vermedim beslenmemde her zamankiyle aynıydı belirtide yoktu

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Bende korona geçirdim kilo verme durumum olmadı. Hatta almış bile olabilirim evde yat yat paso yedim.

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
C Ve D Almalısın bilimsel arastırmaları var atabilirin. Tek basına tabii ki yeterli değil ama bağısıklıgını kuvvetlendir buda seni güclü kılar
Bol bol limon iç orucluysan iftarını muhakkak limonlu suyla aç.
Bol Sıvı Bol Sıvı.
Kefir Önerebilirim.
Kefir, COVID-19´u iyileştirebilir mi? | Şalom Gazetesi (salom.com.tr)
Aslımda elimde c ve d icin dozaj var ama yasından dolayı yazmak istemiyorum.
Birde kekik cayı önercem annemde semptom varken bol bol iciyor yararını gördük.
Kekigi al kaynat suyu cıkacak kekigi süzgecle baradağa dök birazda zerdacal eklebilirsin(Annem ekiyor) biraz bal ic.
D Vitamini Bilimsel Kanıtı:
Prof. Dr. Ahmet Rasim Küçükusta » VİTAMİN D TAKVİYESİ İÇİN YETERLİ DELİL VAR (ahmetrasimkucukusta.com)
C Konusunda itiraf edecem bulamadım ama Bağısıklıgın büyük destekcisi oldugu bilinir,Unutmamak lazımki virüslerle bağısıklık sistemi mücadele eder.
BMJ Makalesi var linkte.

Dostum boğaz iltihabı tek basına covid değildir bende 1 2 aydır aralıklı boğaz agrım var. Ateş vs gibi belirtileri var sadece boğazım agrıyor covidim diyorsun. Hala dedigim gibi düsünmüyorsan spoilerı aç.

Top Bottom