Bilgisayarına virüs bulaştırmak istemiyorsunMerhaba, bugün koron oldum. Evde dinleniyorum ama aşırı sıkıldım ve bilgisayar oynuyorum. Koronayken bilgisayarla filan uğraşmak sıkıntı çıkarıyor mu?![]()
Yaş kaçtı ayıptır sormasıMerhaba, bugün koron oldum. Evde dinleniyorum ama aşırı sıkıldım ve bilgisayar oynuyorum. Koronayken bilgisayarla filan uğraşmak sıkıntı çıkarıyor mu?![]()
Ne alaka tab2 hayırMerhaba, bugün koron oldum. Evde dinleniyorum ama aşırı sıkıldım ve bilgisayar oynuyorum. Koronayken bilgisayarla filan uğraşmak sıkıntı çıkarıyor mu?![]()
İki basamaklı sayılara çıkmayacak kadar anlaşılan.Yaş kaçtı ayıptır sorması
bu ne saçma soruMerhaba, bugün koron oldum. Evde dinleniyorum ama aşırı sıkıldım ve bilgisayar oynuyorum. Koronayken bilgisayarla filan uğraşmak sıkıntı çıkarıyor mu?![]()
Çıkarır kanka.Merhaba, bugün koron oldum. Evde dinleniyorum ama aşırı sıkıldım ve bilgisayar oynuyorum. Koronayken bilgisayarla filan uğraşmak sıkıntı çıkarıyor mu?![]()
Denendi onaylandıbattlefield 5 oynarsan koronayı yeniyormuşsun
Çok sıkıntılı bir durumMerhaba, bugün koron oldum. Evde dinleniyorum ama aşırı sıkıldım ve bilgisayar oynuyorum. Koronayken bilgisayarla filan uğraşmak sıkıntı çıkarıyor mu?![]()
Kanser olunca korona kalmaz zatenbattlefield 5 oynarsan koronayı yeniyormuşsun