FrankEnsQ 80+ Bronze Katılım 6 Nisan 2020 Mesajlar 1,451 Dahası Reaksiyon skoru 1,036 Konum Red Line İsim ''FrankEnsQ'' Derler. Steam https://steamcommunity.com/profiles/76561198889900686/ 10 Kasım 2024 #14 Lykia123 yazmış: Hocam hoca bir yer buldu görüştüm 1 hafta sonra cevap vericez dedi hala bekliyorum 2 ay olcak hala yer yok Devamı için tıklayın... kanka staj yeri bulamazsan sinifi gecemezsin naptin
Lykia123 yazmış: Hocam hoca bir yer buldu görüştüm 1 hafta sonra cevap vericez dedi hala bekliyorum 2 ay olcak hala yer yok Devamı için tıklayın... kanka staj yeri bulamazsan sinifi gecemezsin naptin
tunq 80+ Bronze Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 1,439 Dahası Reaksiyon skoru 400 İsim Tuna 10 Kasım 2024 #15 disari cik butun elektrikcilere sor ustte birinin dedigi gibi naylon staj yap cogu yer kabul eder zaten. bende mekatroniktim btw
disari cik butun elektrikcilere sor ustte birinin dedigi gibi naylon staj yap cogu yer kabul eder zaten. bende mekatroniktim btw
Lykia123 80+ Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 101 Dahası Reaksiyon skoru 18 Konum İstanbul İsim Kaan 14 Kasım 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi #16 tunq yazmış: disari cik butun elektrikcilere sor ustte birinin dedigi gibi naylon staj yap cogu yer kabul eder zaten. bende mekatroniktim btw Devamı için tıklayın... Sordum çoğu almıyor Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Kasım 2024 FrankEnsQ yazmış: kanka staj yeri bulamazsan sinifi gecemezsin naptin Devamı için tıklayın... Hoca ben idare ediyorum sıkıntı yok dedi devamsızlık felan yazmıyor
tunq yazmış: disari cik butun elektrikcilere sor ustte birinin dedigi gibi naylon staj yap cogu yer kabul eder zaten. bende mekatroniktim btw Devamı için tıklayın... Sordum çoğu almıyor Mesaj otomatik birleştirildi: 14 Kasım 2024 FrankEnsQ yazmış: kanka staj yeri bulamazsan sinifi gecemezsin naptin Devamı için tıklayın... Hoca ben idare ediyorum sıkıntı yok dedi devamsızlık felan yazmıyor