Neler Yeni

Korsan ile ilgili daha fazla kural eklenmeli

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
bir insan geliyor korsan içerik indiriyor ve bir sorunla karşılaşıyor. bu sorunu gidip forumdaki insanlara soruyor ve bir grup anlamamakta ısrarcı insan her konunun altına KORSANA DESTEK YOK ! EMEK HIRSIZI ! HIRSIZ ! gibi hakaret sayılabilecek ithamlarda bulunuyor. bu yüzden konu sahibi hiçbir zaman almak istediği yardımı alamıyor ve o konuda her zaman kavga çıkıyor. benim önerim. sadece korsanla alakalı olmayacak şekilde tüm konulara uygulanacak şekilde şudur. eğer ilgili konu konu dışında açılmamışsa. veya yardım tagi ile açıldığında. o konunun altına yardım etmek dışında yazılan şeyler uyarı sebebi veyahut ban sebebi olmalı. bu şekilde gereksiz kavgalardan kurtulmuş oluruz forumca. ve yardım isteyen kişiler istediği yardıma kolayca ulaşır. mesela birisi bir mouse satın alıyor ve mouse de bir sıkıntı yaşıyor. foruma bunu yazdığında altına keşke onu almasaydın şunu alsaydın gibi şeyler yazılmamalı ki yardıma ihtiyacı olan kişi gereksiz şeylerle vakit kaybetmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz @Abdullah Hacıgül

39731

80+ Platinum
En İyi Cevap
22
Katılıyorum. "Korsana destek yok huraaaa!" diye atlamak sadece vakit kaybı. Kişi korsan link istiyorsa tabii ki öyle denilmeli ama alaksız şeylere de yazılınca saçma oluyor.

TamerKs

80+ Silver
Bence keşke bunu alsaydın demek iyi bir şey çünkü iade edebiliyorsa iade etsin diye söylüyoruz.

Satashke

80+ Bronze
bir insan geliyor korsan içerik indiriyor ve bir sorunla karşılaşıyor. bu sorunu gidip forumdaki insanlara soruyor ve bir grup anlamamakta ısrarcı insan her konunun altına KORSANA DESTEK YOK ! EMEK HIRSIZI ! HIRSIZ ! gibi ithamlarda bulunuyor. bu yüzden konu sahibi hiçbir zaman almak istediği yardımı alamıyor ve o konuda her zaman kavga çıkıyor. benim önerim. sadece korsanla alakalı olmayacak şekilde tüm konulara uygulanacak şekilde şudur. eğer ilgili konu konu dışında açılmamışsa. veya yardım tagi ile açıldığında. o konunun altına yardım etmek dışında yazılan şeyler uyarı sebebi veyahut ban sebebi olmalı. bu şekilde gereksiz kavgalardan kurtulmuş oluruz forumca. ve yardım isteyen kişiler istediği yardıma kolayca ulaşır. mesela birisi bir mouse satın alıyor ve mouse de bir sıkıntı yaşıyor. foruma bunu yazdığında altına keşke onu almasaydın şunu alsaydın gibi şeyler yazılmamalı ki yardıma ihtiyacı olan kişi gereksiz şeylerle vakit kaybetmesin
Katılıyorum. İndirme hızım yavaş diye açılan bir konuya , Emek hırsızlığı bu destek vermiyoruz ! yazmadan duramıyorlar. Adam onu sormamış ama inatla beğeni kasmaya çalışıyor arkadaşlar

Ciri

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Korsan tavsiyesi isteyene, crack link isteyene korsana destek yok denmesi normal.
Ama korsandan indirdim Türkçe Yama var mı diyen adama korsana destek yok demek saçma.
Katılıyorum.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap