Neler Yeni

Korsan İndirmek mi Offline hesap almak mı ?

NZXT

80+ Bronze
Merhaba, biliyorsunuz ki son günlerdeki zamlanmalar ve ekonominin kötüye gitmesi oyunlarada vurdu, ve bir oyun 2.000 TL olmuş durumda. Şimdi bir oyuna 2.000 TL verebilecek kadar zengin değilim ve alt tarafı oynayacağım 4-5 saat için bu parayı vermenin hiçbir mantığı yok benim gözümde. 500-600 liraya kadar oyunları satın alıyorum ama 600 liradan sonra durumum yetmiyor ve saçma buluyorum oyun fiyatlarını. Şimdi konuya gelecek olursak herkesin bildiği ''.site'' ile biten repack sayfalarından mı indirmek daha iyidir yoksa 20-25 liraya satılan hesapları oynamak mı ?. Birinde virüs riski bulunuyo diğeri de şans işi her an hesap gidebilirmi bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim.

Birde DRM muhabbeti var şimdi 2.000 lira bir oyuna verip yarın birgün bu oyun kütüphaneden giderse diye de endişeleniyorum.

NZXT

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Korsana gerek yok hocam. Oyun senin olmayacak ama deneyim edip çıkacaksın. Bundan daha iyisi yok. Bu satıcı ekip çok profesyonel. 3 yıl önce aldığım hesaba hala girebiliyyorum.
Ya bende denemek adına aldım 2-3 tane hesap, offline çektim mis gibi oynadım. 25 lira hesaba verceğine git korsan oyna dediler bana da şimdi güvenemiyorum mining felan girer diye. Yeni bilgisayarım birde, virüs girmesini istemem. 4050 asus a15 cihaz.

Dahası  
Reaksiyon skoru
80
İsim
Serkan karakaya
Ya bende denemek adına aldım 2-3 tane hesap, offline çektim mis gibi oynadım. 25 lira hesaba verceğine git korsan oyna dediler bana da şimdi güvenemiyorum mining felan girer diye. Yeni bilgisayarım birde, virüs girmesini istemem. 4050 asus a15 cihaz.
Bu offline hesapta pc de virüslü diye güvenlik duvarını kapatmak gerekiyormu yoksa gerekmiyormu. 3 yıldır korsan oynuyorum. Laptopun anasını ağlattım. Her 6 ayda bir sıfırlayıp tekrar kullanıyorum ama yinede şahsi hiçbir şey yukleyemiyorum. Gmail var ona bile güvenmedim.

NZXT

80+ Bronze
Bu offline hesapta pc de virüslü diye güvenlik duvarını kapatmak gerekiyormu yoksa gerekmiyormu. 3 yıldır korsan oynuyorum. Laptopun anasını ağlattım. Her 6 ayda bir sıfırlayıp tekrar kullanıyorum ama yinede şahsi hiçbir şey yukleyemiyorum. Gmail var ona bile güvenmedim.
Yok gerekmiyo, ben 6 aydır kullanıyorum. Hesabı offline'a alıyosun oynuyosun hiçbir problem olmadan.

Hope1458

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hope
offline hesapların mantığı kişi kendi bilgisayarına yükledikten sonra steamini çevrimdışına alıyor ve o hesaba bağlı olan pc lerden kendini ayırıyor ayrıca save lerde karışmıyor direk bilgisayara kaydettiği için

NZXT

80+ Bronze
offline hesapların mantığı kişi kendi bilgisayarına yükledikten sonra steamini çevrimdışına alıyor ve o hesaba bağlı olan pc lerden kendini ayırıyor ayrıca save lerde karışmıyor direk bilgisayara kaydettiği için
Mantıklı mı korsan oynamaya göre peki ?

NZXT

80+ Bronze
bana göre her türlü daha mantıklı offline hesapta oynamak virüs derdin olmuyo en azından
Birkaç kişi bana, o hesapların şifresi değişir gider hesap dediler ama satıcı ömür boyu garanti yazıyor, garanti sağlamak zorunda bence. Ve bir oyuna 1.500-2.000 lira vermek saçma ya.

Hope1458

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Hope
Birkaç kişi bana, o hesapların şifresi değişir gider hesap dediler ama satıcı ömür boyu garanti yazıyor, garanti sağlamak zorunda bence. Ve bir oyuna 1.500-2.000 lira vermek saçma ya.
knk zaten o hesaplar satıcıların maili üstüne olduğu için kolay kolay değişmiyo birde haklısın 1500-2000 lira vermek sıkıntılı bir durum şu zamana kadarda en fazla tek bi oyuna harcadığım para 250 tl olmuştur yani o adamlarda haklı yurt dışında 60 70 dolara sattığı oyunu buraya 20 dolar gibi bi fiyata satamaz yine bazı firmalar mena bölgesine özel fiyatlandırma yapıyor ama

• Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
knk zaten o hesaplar satıcıların maili üstüne olduğu için kolay kolay değişmiyo birde haklısın 1500-2000 lira vermek sıkıntılı bir durum şu zamana kadarda en fazla tek bi oyuna harcadığım para 250 tl olmuştur yani o adamlarda haklı yurt dışında 60 70 dolara sattığı oyunu buraya 20 dolar gibi bi fiyata satamaz yine bazı firmalar mena bölgesine özel fiyatlandırma yapıyor ama
Evet, güvenli satıcılar oyunu alıyo sonra 100 kişiye satıyo parayı öyle çıkarıyor. Sende offline moda alıyosun oynuyosun, Hiç akla ve mantığa uymuyo alt tarafı bir oyuna 2.000 tl para vermenin. En fazla 400-500 tl verirsinde 2.000 ne abi?. Güvenli satıcı isimleri var mı

tekino

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Tekin Ayber
İster çevrimdışı oynayın, isterseniz korsan takılın hepsi de tehlike barındırabilir ama orjinal diye de kazık yemenin bir anlamı yok. Hiç orjinal oyun alıp oynamadım ama full bilmem ne indir gibi sitelere de asla güvenmeyin, kesin bir virüs veya trojen bulaştırıp sonra da format atmanıza sebep olurlar. Onlara sorsan hiç bir zararı yok veya virüs programı aşırı hassasmış derler ama sistem anormalikler yaşatır, yani yalan konuşurlar...

En iyisi oyun için bu kadar çok para ve çaba sarfetmekten kendinizi alıkoymaktır veya tanıdığınız, güvendiğiniz biri hesabına ortak oyun almanız ama burada kesin olan şey, GÜVENİLİR ve Tanıdık olmalı ve ortak ücretini ödeyiniz ki sonradan mıkzıkçılık yapmasın. Güvenilir ortak arkadaşınız da yoksa sizin için oyun sadece ama sadece asosyallik olur, buna da dikkat edin.

NZXT

80+ Bronze
İster çevrimdışı oynayın, isterseniz korsan takılın hepsi de tehlike barındırabilir ama orjinal diye de kazık yemenin bir anlamı yok. Hiç orjinal oyun alıp oynamadım ama full bilmem ne indir gibi sitelere de asla güvenmeyin, kesin bir virüs veya trojen bulaştırıp sonra da format atmanıza sebep olurlar. Onlara sorsan hiç bir zararı yok veya virüs programı aşırı hassasmış derler ama sistem anormalikler yaşatır, yani yalan konuşurlar...

En iyisi oyun için bu kadar çok para ve çaba sarfetmekten kendinizi alıkoymaktır veya tanıdığınız, güvendiğiniz biri hesabına ortak oyun almanız ama burada kesin olan şey, GÜVENİLİR ve Tanıdık olmalı ve ortak ücretini ödeyiniz ki sonradan mıkzıkçılık yapmasın. Güvenilir ortak arkadaşınız da yoksa sizin için oyun sadece ama sadece asosyallik olur, buna da dikkat edin.
Tanıdığım arkadaşlarım var ama steam kullanmıyorlar, en iyisi bütün oyunları oynamak gibi bir çabanın içine girmemek oynayabildiğimi oynayayım. Korsan siteler bencede virüslü.

Top Bottom