Neler Yeni

Korsan İndirmek mi Offline hesap almak mı ?

NZXT

80+ Bronze
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam çok daha Uygun'a bir yerden buldum ama dolandırılırmıyım bilemedim, risk alsammı sizce yoksa risk almayıp alsammı direkt

FurkanIIy

80+ Bronze
  • Beğen
Reaksiyonlar: NZXT

NZXT

80+ Bronze
Hocam ona bir şey diyemem. Bence 50 tl çok para değil. Adamlar ömürlük garanti veriyor.
Bencede öyle yapayım dediğiniz gibi, ucuza kaçmayayım. Teşekkürler yardımınız için, oyun önerebilir misiniz? iyi grafikli, 4050 cihazım için.

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Tanıdığım arkadaşlarım var ama steam kullanmıyorlar, en iyisi bütün oyunları oynamak gibi bir çabanın içine girmemek oynayabildiğimi oynayayım. Korsan siteler bencede virüslü.
2024de hala korsandan virüs mü yiyorsunuz :D

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
Yani ne olacağı belli olmaz, keylogger atarlar anlayamam felan uğraşmak istemiyorum.
Aslında indirmeyi bilsen gayet kullanışlıda bazen ben bile riske girmek istemiyorum.

NZXT

80+ Bronze
Aslında indirmeyi bilsen gayet kullanışlıda bazen ben bile riske girmek istemiyorum.
İndirmeyi biliyorum siteleri biliyorum .site ile biten siteler var onları kullandım geçmişte, sonra sistemim aşırı yavaşlamıştı çok drop alıyodum bir daha bulaşmadım

hardbroman

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
628
İsim
Mirhan Yalçın
İndirmeyi biliyorum siteleri biliyorum .site ile biten siteler var onları kullandım geçmişte, sonra sistemim aşırı yavaşlamıştı çok drop alıyodum bir daha bulaşmadım
İlgileniyorsanız ben kendi bildiklerimi özelden yazayım.

FurkanIIy

80+ Bronze
Bencede öyle yapayım dediğiniz gibi, ucuza kaçmayayım. Teşekkürler yardımınız için, oyun önerebilir misiniz? iyi grafikli, 4050 cihazım için.
Valla yeni oyunlar beni iyice baydı ya. Eğer daha önce Assassin's Creed serisinden hiçbir oyun oynamadıysanız, AC: Origins, Odyssey, Valhalla, Shadows hariç AC serisindeki tüm oyunları öneririm. AC: Valhalla aldım işte en son bunlardan. Yarısına gelmeden sıkıldım. Eski oyunların tadı yok. Şu an Mafia: Definitive Edition oynuyorum. Ghost of Tsushima almayı düşünüyorum.

Bilindik oyunlar haricinde önerebileceğim pek oyun yok. Güzel grafikli oyunları internete yazsanız çıkar zaten. Klasikler var işte, Far Cry serisi, Outlast serisi, DMC serisi, MGS serisi falan. The Last of Us'ı özellikle öneririm. Çok iyi bir oyundur.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlgileniyorsanız ben kendi bildiklerimi özelden yazayım.
Bana yazar mısın hocam?

• Beğen

CupOk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
763
İsim
.
hesapla, satıcıya yazıp beklemekle, sürekli ayar yapmakla uğraşacağıma korsan oynarım şahsen

• Beğen
Top Bottom