Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,600
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Korsana karşıyız diyen herkesin ama herkesin OEM key kullanması :ROFLMAO: verin o zaman windowsa 700 lira

20 TL ye key alirsiniz Bedava Windows aktif etme rehberi bakarsiniz oyuna gelince wow oluyor bunuda ben anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Windows 10 için 1000 TL verdin mi dostum
Niye 1000 TL vereyim ki?
Windows un kendi sitesinden indiriyorum ayrıca 20 TL ye key alıyorum.

T.P.G.

80+ Titanium

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Yahu yazılanları okudukça acıyorum zihniyetinize. Ücretli oyun oynama, alma, etme, eğlenme gibi bir ton yorum. Her insanı kendi şartlarına göre değerlendiren, milyon dolarlar kazanan oyun ve bilişim şirketleriyle arkadaşlarının oynadığı oyunu kendisi de oynayabilmek isteyen ama imkanı olmayan insanları bu derece aşağılayan insanlar. Korsana karşıyız ama bu ancak kimse kullanmaz ise sonlanır bu da dünya üzerinde mümkün değil. Şimdi birisi gelip "arkadaşının mercedesi var diye mercedes mi çalması lazım" şeklinde yorum yapar :D Korsan ürünler hem tehlikeli, hem dediğiniz gibi multiplayer vb. özellikleri yok, hem de illegal. Lakin insanları buna iten sistemi veya insanları suçlayacağınıza en azından imkanı olmadığı için korsan oyun indiren insanları bu denli aşağılayan, "oynama", "eğlenme", "eğlenmek zorunda değilsin", "bedava oyunlar da var" diyen insanlar hakkındaki yorumlarımı yazsam forumdan süresiz ban yerim. Utanmasa çık saklambaç oyna diyecek. Burada android telefon kullanan kaç kişinin telefonunda mp3 downloader tarzında bir program yok onu da ayrıca merak ediyorum doğrusu.
insanları buna mecbur eden sisteme laf söylemediğimizi kim söyledi

birader gerçekten çok sığ düşüncelisiniz insanları çevrenizdeki insanlar gibi sanıyosunuz

biz bu sistemi bu ekonomik durumu zaten eleştiriyoruz forumda biraz aktifsen görmüşsündür
onun için herkesi genellemezsen memnun oluruz

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Windowstan bedava aktif edebiliyorum neden OEM kullanayım?

20tl ye bile almıyorum, direk CMD'den kendi kodumu yapıyorum beleşe
Reis cmd den aktif ediyorsun o zaman niye oyuna karşisin ondan hak yok mu

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Korsana karşıyız diyen herkesin ama herkesin OEM key kullanması :ROFLMAO: verin o zaman windowsa 700 lira

Buradaki çoğunluk işletim sistemini orjinal kullanıyor galiba :) Crack ile filan hiç bir programı kullanmıyor ki oyun içeriğine ikametgah edilmiş :D
20 TL ye key alirsiniz Bedava Windows aktif etme rehberi bakarsiniz oyuna gelince wow oluyor bunuda ben anlamıyorum.

Windows 10 için 1000 TL verdin mi dostum
Cmd den etkinleştirilen şey illegal olsaydı cmd yerine kmspico kullanılırdı

T.P.G.

80+ Titanium
O 20 TL key orijinal değil çalıntı orijinali 1000TL gibi ücretlere satiliyor windows sitesinden indirilen deneme sürümü
Çalıntı değil, benim yaptığım gibi yapılıyor ama onlar KMSpico'dan. Ben ise CMD'den yani DİREK WİNDOWS'TAN yapıyorum. Korsan değil.

utkusuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
utku suna
''mp3 downloader'' bi paket sigara 20tl para vermektense gidip spotify alsın o zaman
Anladınız siz demek istediğimi. Lafım korsana karşı olan insanlara değil keşke hiç olmasa korsan diye bir şey. Lafım her şeyi düz mantıkla ve kendi şartlarına göre değerlendiren ve insanları böyle aşağılayan insanlara.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,578
Üyeler
166,236
Son üye
farkuscu
Top Bottom