cfranko
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 12
Dahası
Korsana karşıyız diyen herkesin ama herkesin OEM key kullanması verin o zaman windowsa 700 lira
Niye 1000 TL vereyim ki?20 TL ye key alirsiniz Bedava Windows aktif etme rehberi bakarsiniz oyuna gelince wow oluyor bunuda ben anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Windows 10 için 1000 TL verdin mi dostum
Windowstan bedava aktif edebiliyorum neden OEM kullanayım?Korsana karşıyız diyen herkesin ama herkesin OEM key kullanması
20tl ye bile almıyorum, direk CMD'den kendi kodumu yapıyorum beleşeNiye 1000 TL vereyim ki?
Windows un kendi sitesinden indiriyorum ayrıca 20 TL ye key alıyorum.
O bedava OEM ile aynı şey nerden baksanWindowstan bedava aktif edebiliyorum neden OEM kullanayım?
O 20 TL key orijinal değil çalıntı orijinali 1000TL gibi ücretlere satiliyor windows sitesinden indirilen deneme sürümüNiye 1000 TL vereyim ki?
Windows un kendi sitesinden indiriyorum ayrıca 20 TL ye key alıyorum.
bana bu özelliği Microsoft'un kendisi veriyor, korsan sayılmaz.O bedava OEM ile aynı şey nerden baksan
insanları buna mecbur eden sisteme laf söylemediğimizi kim söylediYahu yazılanları okudukça acıyorum zihniyetinize. Ücretli oyun oynama, alma, etme, eğlenme gibi bir ton yorum. Her insanı kendi şartlarına göre değerlendiren, milyon dolarlar kazanan oyun ve bilişim şirketleriyle arkadaşlarının oynadığı oyunu kendisi de oynayabilmek isteyen ama imkanı olmayan insanları bu derece aşağılayan insanlar. Korsana karşıyız ama bu ancak kimse kullanmaz ise sonlanır bu da dünya üzerinde mümkün değil. Şimdi birisi gelip "arkadaşının mercedesi var diye mercedes mi çalması lazım" şeklinde yorum yapar Korsan ürünler hem tehlikeli, hem dediğiniz gibi multiplayer vb. özellikleri yok, hem de illegal. Lakin insanları buna iten sistemi veya insanları suçlayacağınıza en azından imkanı olmadığı için korsan oyun indiren insanları bu denli aşağılayan, "oynama", "eğlenme", "eğlenmek zorunda değilsin", "bedava oyunlar da var" diyen insanlar hakkındaki yorumlarımı yazsam forumdan süresiz ban yerim. Utanmasa çık saklambaç oyna diyecek. Burada android telefon kullanan kaç kişinin telefonunda mp3 downloader tarzında bir program yok onu da ayrıca merak ediyorum doğrusu.
Reis cmd den aktif ediyorsun o zaman niye oyuna karşisin ondan hak yok muWindowstan bedava aktif edebiliyorum neden OEM kullanayım?
20tl ye bile almıyorum, direk CMD'den kendi kodumu yapıyorum beleşe
Önce Türkçe yazmayı öğren.Korsana karşıyız diyen herkesin ama herkesin OEM key kullanması verin o zaman windowsa 700 lira
Korsana karşıyız diyen herkesin ama herkesin OEM key kullanması verin o zaman windowsa 700 lira
Buradaki çoğunluk işletim sistemini orjinal kullanıyor galiba Crack ile filan hiç bir programı kullanmıyor ki oyun içeriğine ikametgah edilmiş
Cmd den etkinleştirilen şey illegal olsaydı cmd yerine kmspico kullanılırdı20 TL ye key alirsiniz Bedava Windows aktif etme rehberi bakarsiniz oyuna gelince wow oluyor bunuda ben anlamıyorum.
Windows 10 için 1000 TL verdin mi dostum
hocam sal artık valla vaktine yazık yapacak bir şey yokbana bu özelliği Microsoft'un kendisi veriyor, korsan sayılmaz.
Çalıntı değil, benim yaptığım gibi yapılıyor ama onlar KMSpico'dan. Ben ise CMD'den yani DİREK WİNDOWS'TAN yapıyorum. Korsan değil.O 20 TL key orijinal değil çalıntı orijinali 1000TL gibi ücretlere satiliyor windows sitesinden indirilen deneme sürümü
Anladınız siz demek istediğimi. Lafım korsana karşı olan insanlara değil keşke hiç olmasa korsan diye bir şey. Lafım her şeyi düz mantıkla ve kendi şartlarına göre değerlendiren ve insanları böyle aşağılayan insanlara.''mp3 downloader'' bi paket sigara 20tl para vermektense gidip spotify alsın o zaman