Banxtre
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 21
Dahası
öğrenmiş oldun!Aynen reklamlara tıkladına para kazandığını bilmiyorum. (!)
öğrenmiş oldun!Aynen reklamlara tıkladına para kazandığını bilmiyorum. (!)
Anlatmak istediğim budur2 tane limonatacı olsun. Biri 45 biri 50TL'ye satsın.
50TL ye satandan 15 kişi
45TL ye satandan 20 kişi alsın
Hangisi karda?
böyle olmasını herkes ister ancak gerçekler böyle. isteyen ne yaparsa yapsın tartışmaya gerek yokBuradaki hata kullanicida değil firmadadır her ülke için ulaşılabilir fiyatlar olmalı zaten hiç kazanamayacaksın indirin yap ucuza sat biraz para gelsin satış politikalarini gözden geçirsinler.
ondan bahsetmiyorum hocam.her yıl aynı oyunu cıkartan fırmalardan bahsediyorum.Dolar 8tl ye dayandı oyun firmalarında suç yok
peki bunun sunduğum gerekçeyle yakından uzaktan bir alakası var mı ben mi yanlış anladım yoksabu yıl babam iş bldu ama 2 ay önce hastaneye yatırdılar pankreas iltihabından ve sigortadan parasını alıyor. Evde şuan.
dimi içindeki işlemciler ekran kartları boş : DPara kolay kazanılmıyorsa neden Demir parçası olan Garip bir kutuya 7 8k veriyoruz ki ?
o zaman o oyunu oynama reis, bu korsan kullanmak için bir neden değilondan bahsetmiyorum hocam.her yıl aynı oyunu cıkartan fırmalardan bahsediyorum.
Korsan demek, herhangi bir yapımcının izni olmadan ortaya çıkardığı oyunu, filmi, diziyi çoğaltmak denir. Yani yapımcı ortaya çıkardığı ürünlerden para kazanmak isterken korsan ürün kullananlar yüzünden para kazanamıyor ve yaptığı ürün istediği değeri göremiyor bu da bir nevi kul hakkı söz konusu olur.
"bilader neden para vereyim ki? Zaten torrent de oyunlar beleş iki bi crack yapar açar oynarım" diyenler olacaktır elbet, öncelikle hiçbir korsan oyunu kusursuz oynayamazsınız çünkü bilgisayarınıza virüs bulaşma ihtimali çok yüksek ayrıca korsan olarak indirdiğiniz oyunu multiplayer oynayamazsınız çünkü korsan oyunlar da multiplayer desteklenmiyor, hatta bunu korsan oyun sitesi olan "oyun indir club" daki kullanıcılar ve adminler bunu söylüyor:
Alıntıyı görüntüle
"aç kalacak kadar fakirse ne yapsın adam, mecbur kaldığı için korsan indiriyor" diyenler de olacaktır, öncelikle adam aç kalacak kadar fakirse evinde İnternet ne arıyor, aç kalacak kadar fakirse bilgisayarı nasıl oluyor? Kimse korsan oyun indirip aç kalacak kadar fakir olmaz yani böyle saçma bir savunma yapılmamalı.
"öğrenciyiz bilader bizde para ne arar?" diyenler mutlaka çıkar karşımıza, bir atasözü vardır "ayağını yorganına göre uzat" demişler sizin bütçeniz hangi oyuna yetiyorsa onu alın oynayın. Açın steam i ya da epic games i tonlarca 10 TL lik oyun var hatta epic games sağ olsun pahalı olan oyunları beleşe veriyor. Bir de xbox gamepass diye olay da var, aylık 15 TL falan verip 100 den fazla birbirinden güzel ve kaliteli oyunlara sahip olabiliyorsunuz yani bütün oyun indirme siteleri sizin korsan oyun indirip kötü bir deneyim almamanız için ellerinden geleni yapıyorlar. Ayrıca size çok iyi bir servis hizmeti sunuyorlar ama bu servis hizmetini torrent, sağlam indir, oyun indir club gibi yerlerde bulamazsınız çünkü "korsan = servis sorunu" demektir. Oyunları orjinal yerlerden indirirseniz crackle ya da oyunu kurmayla falan uğraşmanıza gerek kalmıyor direkt masaüstüne inen oyunu tıklayıp açıp oynayabiliyorsunuz.
KORSAN KULLANMAYIN KULLANDIRTMAYIN!
boş yaptıgım falan yok.biraz düşünün sen para kazanıyormusun? sanmıyorum.Parası olan alsın.alamayan almayacak diye bişey yok niye onlar insan değil mi?Şu an boş yapan sensin.
dostum o zaman oynama eğerki dolandırıcı olduğunu düşünüyorsan oynama niye oynuyorsun bu sana korsan indirme hakkı vermez o oyunlar kopyala yapıştırda olsa sonuçta o oyunu yapmak için para harcanıyor yani oynamak istiyorsan satın al yada oynama bu kadarondan bahsetmiyorum hocam.her yıl aynı oyunu cıkartan fırmalardan bahsediyorum.