Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Bir de eklemek istediğim bir nokta var

eğer bir hizmet veya mal bedavaya veriliyorsa oradaki mal müşteridir

yani anlayın hani o oyunu babasının hayrına cracklemiyor adam artık sizden karşılığında ne alacağı muamma
Dostum Toprak Koç isminide verelim bu adam senden ne alabilir

Muri

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Murat Aslan Kaşko

utkusuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
utku suna
Yahu yazılanları okudukça acıyorum zihniyetinize. Ücretli oyun oynama, alma, etme, eğlenme gibi bir ton yorum. Her insanı kendi şartlarına göre değerlendiren, milyon dolarlar kazanan oyun ve bilişim şirketleriyle arkadaşlarının oynadığı oyunu kendisi de oynayabilmek isteyen ama imkanı olmayan insanları bu derece aşağılayan insanlar. Korsana karşıyız ama bu ancak kimse kullanmaz ise sonlanır bu da dünya üzerinde mümkün değil. Şimdi birisi gelip "arkadaşının mercedesi var diye mercedes mi çalması lazım" şeklinde yorum yapar :D Korsan ürünler hem tehlikeli, hem dediğiniz gibi multiplayer vb. özellikleri yok, hem de illegal. Lakin insanları buna iten sistemi veya insanları suçlayacağınıza en azından imkanı olmadığı için korsan oyun indiren insanları bu denli aşağılayan, "oynama", "eğlenme", "eğlenmek zorunda değilsin", "bedava oyunlar da var" diyen insanlar hakkındaki yorumlarımı yazsam forumdan süresiz ban yerim. Utanmasa çık saklambaç oyna diyecek. Burada android telefon kullanan kaç kişinin telefonunda mp3 downloader tarzında bir program yok onu da ayrıca merak ediyorum doğrusu.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan

Nightless

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,600
İsim
Serkan FETVACI
Buradaki çoğunluk işletim sistemini orjinal kullanıyor galiba :) Crack ile filan hiç bir programı kullanmıyor ki oyun içeriğine ikametgah edilmiş :D

T.P.G.

80+ Titanium
senin paran yok diyelim. oyun oynamak istiyorsun.oynamayacak mısın?
paramın yettiğini oynarım, zaten öyle yapıyorum. param yok diye korsan indirme hakkım yok. bir oyuna 500tl vermem orası ayrı, ama indirim kupon vs. ile 300tl olursa alrım. en kötü 1 sene beklerim Gamepass'ten oynarım, ama korsan indirmem

Şimdi iyi hoş bir durum amma velakin sen bilgisayardaki hangi programı lisanslı kullanıyoruz işletim sistemi orjinal mi ? Oyun dediğin döngü oynadığında 2 günde bile bitireceğin oyunlar söz konusu para verilip. Sadece oyun olarak düşünürsek bu korsan meselesini yanlış yerdeyiz :)
Evet işletim sistemim orjinal.
Evet steam ve epic games kullanıyorum.

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Yahu yazılanları okudukça acıyorum zihniyetinize. Ücretli oyun oynama, alma, etme, eğlenme gibi bir ton yorum. Her insanı kendi şartlarına göre değerlendiren, milyon dolarlar kazanan oyun ve bilişim şirketleriyle arkadaşlarının oynadığı oyunu kendisi de oynayabilmek isteyen ama imkanı olmayan insanları bu derece aşağılayan insanlar. Korsana karşıyız ama bu ancak kimse kullanmaz ise sonlanır bu da dünya üzerinde mümkün değil. Şimdi birisi gelip "arkadaşının mercedesi var diye mercedes mi çalması lazım" şeklinde yorum yapar :D Korsan ürünler hem tehlikeli, hem dediğiniz gibi multiplayer vb. özellikleri yok, hem de illegal. Lakin insanları buna iten sistemi veya insanları suçlayacağınıza en azından imkanı olmadığı için korsan oyun indiren insanları bu denli aşağılayan, "oynama", "eğlenme", "eğlenmek zorunda değilsin", "bedava oyunlar da var" diyen insanlar hakkındaki yorumlarımı yazsam forumdan süresiz ban yerim. Utanmasa çık saklambaç oyna diyecek. Burada android telefon kullanan kaç kişinin telefonunda mp3 downloader tarzında bir program yok onu da ayrıca merak ediyorum doğrusu.
''mp3 downloader'' bi paket sigara 20tl para vermektense gidip spotify alsın o zaman

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
20 TL ye key alirsiniz Bedava Windows aktif etme rehberi bakarsiniz oyuna gelince wow oluyor bunuda ben anlamıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayağını yorganına göre uzat sende.

Saçmalıyorsun.
Windows 10 için 1000 TL verdin mi dostum

T.P.G.

80+ Titanium
20 TL ye key alirsiniz Bedava Windows aktif etme rehberi bakarsiniz oyuna gelince wow oluyor bunuda ben anlamıyorum.

Windows 10 için 1000 TL verdin mi dostum
Bedava Windows aktif etme bana Microsoft'un verdiği bir özellik. Korsan değil, isterse kısıtlar bunu.

Top Bottom