Neler Yeni

Rehber Korsan nedir, neden Korsana karşıyız?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Ya zatne savunmuyorum. Oyun alacak durumu yoksa napsın adam?
almasın birader
almasın
Ben de ekmek ile karşilaştırdım işte almazsan oyun firmasi kazanacak mi hayir çünkü param yetmiyor korsan kullaninca kazanacak mi hayır. Korsana karşıyım ama korsan oynayanada bu türden oyunlar için kızmam etmem.
korsan firma sen o siteye girdiğin ilk andan itibaren kazanıyor kenardaki reklam tıkladığın link
daha sayayım mı

biraz araştırın beyler gözünüzü açın

kayınchu

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
4 yıldır babam işsiz ve babaannem veriyor internet parasını. Onun emekli maaşıyla geçiniyoruz. Şimdi ben nasıl eğleneyim?
umarım en kısa sürede ekonomik özgürlüğünüz düzelir fakat eğlenmek sadece bilgisayar oyunlarından ibaret değil arkadaşlarınla parkta oynamak ta bir eğlence akşam ezanına kadar maç yapmakta eğlence eğlence=bilgisayar oyunlar vs diye düşünmemen gerek

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Ancak herkes böyle düşünürse oyunu kimse almaz, sonra da şirket batar.
Buradaki hata kullanicida değil firmadadır her ülke için ulaşılabilir fiyatlar olmalı zaten hiç kazanamayacaksın indirin yap ucuza sat biraz para gelsin satış politikalarini gözden geçirsinler.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,601
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Forumda yasak diye çok uzatmayacağım ama korsana karşıyız diyen kendini kandırıyordur. Gerçeklerle yüzleşin bence bu durdulamaz bir şey

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
almasın birader
almasın

korsan firma sen o siteye girdiğin ilk andan itibaren kazanıyor kenardaki reklam tıkladığın link
daha sayayım mı

Aynen reklamlara tıkladına para kazandığını bilmiyorum. (!)

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Buradaki hata kullanicida değil firmadadır her ülke için ulaşılabilir fiyatlar olmalı zaten hiç kazanamayacaksın indirin yap ucuza sat biraz para gelsin satış politikalarini gözden geçirsinler.
2 tane limonatacı olsun. Biri 45 biri 50TL'ye satsın.

50TL ye satandan 15 kişi
45TL ye satandan 20 kişi alsın

Hangisi karda?

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
almasın birader
almasın

daha sayayım mı

Tamam dostum korsan firma kazaniyor haklısın bir şey demiyorum

Emir Aydın

𝒞𝒾𝓃𝑜
Moderatör
En İyi Cevap
100
Dahası  
Reaksiyon skoru
32,085
İsim
Emir Aydın
Instagram
emir.aydin41
Steam
https://steamcommunity.com/id/emiraydintr/
Discord
Emir Aydın#8540
Evet bazı oyunlar ve platformlar fiyatlarını ülkemize göre şekillendiriyorlar, bu çok iyi.
Ancak firma özel fiyatlandırma yapmadı diye yazılımı illegal yollarla edinmek bizi haklı çıkartmaz.

Kaan ÇABUK

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
umarım en kısa sürede ekonomik özgürlüğünüz düzelir fakat eğlenmek sadece bilgisayar oyunlarından ibaret değil arkadaşlarınla parkta oynamak ta bir eğlence akşam ezanına kadar maç yapmakta eğlence eğlence=bilgisayar oyunlar vs diye düşünmemen gerek
bu yıl babam iş bldu ama 2 ay önce hastaneye yatırdılar pankreas iltihabından ve sigortadan parasını alıyor. Evde şuan.

Top Bottom