Kaan ÇABUK
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
Sende ekmek yerine su içsene bi. Bak bakalım doyacakmısın.Ayağını yorganına göre uzat sende
10 TL lik 20 TL lik bir sürü oyun var.
Sende ekmek yerine su içsene bi. Bak bakalım doyacakmısın.Ayağını yorganına göre uzat sende
Börek yoksa poğaça ye sende.Ekmek yoksa Pasta ye
ha böyle kesitirip atacaksak eğer hiç tartışmaya gerek yokVersinler. Kendileri sayesinde korsan oynuyoruz. Dolar ve Euro aldı başını gidiyor.
Bunuda yapmayacksak ölek yani biz.Konuda eksik var. Korsan kullanıp, önerenlerede yazmana isterdim. Kullanıyorsan, kullan ama önerme.
Sırf buraya değinmediğin için konu gereksiz uzayacaktır.
Mesela 'YouTube üzerinden nasıl ücretsiz video indirilir?' diye konu açılıyor, cevap yazan olmuyor. Ben aslında biliyorum, lakin korsan içeriğe destek vermediğim için söylemiyorum.
yo kanka korsana karşıyım ama berat abide seviyor oyunlarıAyağını yorganına göre uzat sende
farkında mısın birisi temel ihtiyaç birisi eğlence ?Sende ekmek yerine su içsene bi. Bak bakalım doyacakmısın.
Kaan yaşına veriyorum.Sende ekmek yerine su içsene bi. Bak bakalım doyacakmısın.
Bana yalan atıp kazıklayan biriyle işim bile olmaz.Gerekirse oynamayın yanınızdaki internet cafeye gidersin 20 TL verirsin oynarsın
Yaşıma falan verme. Şuan senin dediğin ekmek yerine su için.Kaan yaşına veriyorum.
İnternet kafedeki adam 600 liraya oyun aliyor mu zannediliyorGerekirse oynamayın yanınızdaki internet cafeye gidersin 20 TL verirsin oynarsın
Ancak bu durumda suçlular oyun yapımcıları değil. Sen oyunu ücretsiz indirerek hıncını oyun yapımcılarından çıkartıyorsun.Türkiye özel fiyatlandırma dahi yapmıyorlar Amazon Prime örnek veriyim 8 TL amazon senin 8 lirana muhtaç mı yani 60 lira 100 lira oyunlar var bedava oyunlar var onlarda para kazanıyor. Bu bakkaldan ekmek almak gibi değil ki bitmiyor sana Cd Dvd vermiyorlar etmiyorlar ne var ucuz yapsan ulasılabilir olsa.