Mining yapıyor mu bilmiyorum ama o Repacking dediği şey miningden beter yavMerhaba arkadaşlar,
Walmart isimli skyrim legendary edition indiriyordum. Tam bir yoruma denk geldim facebooktan. Fitgirl den bir şey indirmeyin mining yapılıyor dediler doğru mudur?
Hocam doğru diyorsunuz. Epic bedava oyun veriyor zaten. Korsana ne gerek var.Korsan kullanırken ne olacağını hiçbir zaman bilemezsin. Adam bütün bilgilerini ellerinden alır ruhun bile duymaz. Fazla önemsenmese de siber güvenlik çok önemli konu. Korsana kalkışmayın.
Bi kuzenimin zamanında bilgisayarına virüs bulaşmıştı. Crackli adobe kullanıyordu okul için. Bütün hesaplarını falan çaldılar. Csde hileden vac ban yedirmişler. Yani çok hızlı olabiliyor. Bu yüzden uzun zamandır hiçbir türlü cracktir, korsandır uğraşmıyorum.Hocam doğru diyorsunuz. Epic bedava oyun veriyor zaten. Korsana ne gerek var.
Yıllardır kullanıyorum. Saçma sapan sitelerden indirmediğin sürece hiçbir şey olmaz.Merhaba arkadaşlar,
Walmart isimli skyrim legendary edition indiriyordum. Tam bir yoruma denk geldim facebooktan. Fitgirl den bir şey indirmeyin mining yapılıyor dediler doğru mu
Korsan oyunlar genelde virüslüdür. Ama olmayanlar da vardır.Merhaba arkadaşlar,
Walmart isimli skyrim legendary edition indiriyordum. Tam bir yoruma denk geldim facebooktan. Fitgirl den bir şey indirmeyin mining yapılıyor dediler doğru mudur?
O da gidiyor virüslü siteden oyunların direkt linkini kopyalıyor yapıştırıyor.bkbtb varken boş sitelerden indirmeyin