Korsan oyun indirmekten uzak durmalı mıyız?

JoHeeJi

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
30
Merhaba arkadaşlar,
Walmart isimli skyrim legendary edition indiriyordum. Tam bir yoruma denk geldim facebooktan. Fitgirl den bir şey indirmeyin mining yapılıyor dediler doğru mudur?

Yıllardır indiriyorum. Sorun görmedim .

Korsan kullanırken ne olacağını hiçbir zaman bilemezsin. Adam bütün bilgilerini ellerinden alır ruhun bile duymaz. Fazla önemsenmese de siber güvenlik çok önemli konu. Korsana kalkışmayın.

Korsan kullanırken ne olacağını hiçbir zaman bilemezsin. Adam bütün bilgilerini ellerinden alır ruhun bile duymaz. Fazla önemsenmese de siber güvenlik çok önemli konu. Korsana kalkışmayın.
Hocam doğru diyorsunuz. Epic bedava oyun veriyor zaten. Korsana ne gerek var.

Hocam doğru diyorsunuz. Epic bedava oyun veriyor zaten. Korsana ne gerek var.
Bi kuzenimin zamanında bilgisayarına virüs bulaşmıştı. Crackli adobe kullanıyordu okul için. Bütün hesaplarını falan çaldılar. Csde hileden vac ban yedirmişler. Yani çok hızlı olabiliyor. Bu yüzden uzun zamandır hiçbir türlü cracktir, korsandır uğraşmıyorum.

Merhaba arkadaşlar,
Walmart isimli skyrim legendary edition indiriyordum. Tam bir yoruma denk geldim facebooktan. Fitgirl den bir şey indirmeyin mining yapılıyor dediler doğru mudur?
Korsan oyunlar genelde virüslüdür. Ama olmayanlar da vardır.

Saadete gelirsek güvenilir siteleri bulman lazım oyun indirmen için. İlk gördüğün veya duyduğun değil.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bkbtb varken boş sitelerden indirmeyin
O da gidiyor virüslü siteden oyunların direkt linkini kopyalıyor yapıştırıyor.
Zamanını boşa harcama onun yazmasını beklerken dlrekt söylerim sana.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,167,140
Üyeler
185,383
Son üye
duncalon1
Geri