Neler Yeni

Korsan oyun orijinal oyundan daha mı stabil çalışır ?

Eyisha

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Emre Kaplan

MR EE

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,198
İsim
Emre
Net açıklamayı ben yapayım. Bazı AAA oyunlarda Denuvo gibi korsan koruma sistemleri bulunuyor. Bu koruma sistemleri performans düşüşüne yol açabiliyor. Bazen de tam tersi, korsan oyun daha düşük FPSte çalışır. Çünkü oyunun eski bir sürümü cracklenmiştir ve yeni sürümleri daha stabil çalışmaktadır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Emin Batuhan
Steamde orjinal versiyonu yazmıyor bakabilir misiniz oyuna girerek ?
Oyun içinde 1.51 yazıyor. Sürümler aynı. Az önce internet kapalı oyuna girdim. Sorun yine aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Net açıklamayı ben yapayım. Bazı AAA oyunlarda Denuvo gibi korsan koruma sistemleri bulunuyor. Bu koruma sistemleri performans düşüşüne yol açabiliyor. Bazen de tam tersi, korsan oyun daha düşük FPSte çalışır. Çünkü oyunun eski bir sürümü cracklenmiştir ve yeni sürümleri daha stabil çalışmaktadır.
Denuvo yüzünden çoğu oyun sıkıntılı. "Star Wars Jedi: Fallen Order" Hem denedim hem de youtube den baktım bazı yerlerde drop gidiyor. Hatta 1 gezegende full fps düşükmüş diye satın almadım.

asertyu

80+ Silver
En İyi Cevap
1
bazı korsan oyunlarda bazı gereksiz görülen dosyalar çıkarılıp oyun boyutu küçülüyor.ayrıca koruma meselesi de performans düşüşüne sebep olabilir

Oneomous

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,484
İsim
Adem
Oyun içinde 1.51 yazıyor. Sürümler aynı. Az önce internet kapalı oyuna girdim. Sorun yine aynı.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Denuvo yüzünden çoğu oyun sıkıntılı. "Star Wars Jedi: Fallen Order" Hem denedim hem de youtube den baktım bazı yerlerde drop gidiyor. Hatta 1 gezegende full fps düşükmüş diye satın almadım.
O zaman orjinalde olan harici programlar yüzünden kasıyor olmalı çözümü yok gibi duruyor.

mutlu pide

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,737
İsim
mutlu pide
İlgilendiği Kategoriler
mutlu pide
Bazen.

Orijinal oyunda Denuvo gibi kopya koruma yazılımı falan varsa FPS düşürür.

Kadir_1987

80+ Silver
Ona bakarsan korsan oyunun da güncellemesi gayet mevcut.
O yapılan eski sürüm crack kullanıcının araştırmadan indirmesine bakar ;)

Kadir_1987

80+ Silver
Kullanıcı eski sürümü indirmiş ve hatalar ile karşılaşmış.
Eğer eski sürümü değil de araştırıp yeni sürümü indirse zaten orijinal ile aynı oyuna yani hatasız sürüme ulaşmış olur demek istiyorum.
İkimiz de aynı görüşteyiz ve aynı şeyden bahsediyoruz demek istiyorum ;)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,007,551
Üyeler
159,635
Son üye
erdemclkk
Top Bottom