Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
korsan oyun hırsızlıktır.

kimse oyun oynamaya mecbur değil. hırsızlıktır.

arkadaşlar bilmiyorum hiç bir şeye emek verip ürettiniz mi ama azıcık anlamaya çalışın. üstelik oyun oynamak gıda vb. gibi temel ihtiyaç da değil. alamıyorsanız oynamayın. en azından vicdanınız rahat olur. yarın sizin emeğiniz ÇALININCA hakkınızı arabilirsiniz.
Her halükarda bu oyunlar kırılıp paylaşılıyor bu işte hırsızlık varsa bunları yayınlayanlardır. Sen o oyunu indirsende indirmesende bir şekilde yayılıyor zaten. Bu arada ben hala makul seviyede fiyatlarda olan oyunları elimden geldiğince alıyorum benim bahsettiğim özellikle yeni çıkan ve 1000 tl ve üzeri oyunlar

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
Her halükarda bu oyunlar kırılıp paylaşılıyor bu işte hırsızlık varsa bunları yayınlayanlardır. Sen o oyunu indirsende indirmesende bir şekilde yayılıyor zaten. Bu arada ben hala makul seviyede fiyatlarda olan oyunları elimden geldiğince alıyorum benim bahsettiğim özellikle yeni çıkan ve 1000 TL ve üzeri oyunlar
hayır. senin crackli ürün kullanman da hırsızlığa girer. biriniz dükkanın kapısını kırmış diğeriniz içini boşaltıyor. hepsi hırsızlık. alamıyorsanız eğer oynamamak gibi bir imkanınız var. ölmez kimse bir oyun oynayamamaktan.

ayrıca mesele yayılması değil. kişinin hırsızlık yapıp yapmaması. dediğim gibi umarım bir gün bir şeyler üretecek(sadece fiziki olarak düşünmeyin, meslek sahibi olunca anlarsınız ne demek istediğimi) düzeye gelirseniz anlarsınız beni.

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
her şey senin bütcene bağlı paran var ve almıyorsan iyi bir şey değil ama yoksa tabii ki crack indir hiçbir sıkıntı yoktur ama bazı saçma şeylere para vermene gerek yok kaç yıllık CoD oyunları hala yüksek fiyatta ben şahsen almam crack devam sanki 100 saat oynicam.Bunlar benim kişisel düşüncem bir çok oyuna para vererek oynamaktayım ama crackte kullanıyorum örneğin steamde Rimworld oyununu oynuyorum 50Tlye almıştım şuan 250Tl oyunu seviyorum , oyunun dlc leri var onlarda tanesi 150Tl ve bunlara para vermedim gittim crack oyunu indirdim dlc leri copyala yapıştır yaptım kullanıyorum hiçte gocunmuyorum bundan kısaca sana kalmış crack kullan kullanma kimse bişe diyemez.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
hayır. senin crackli ürün kullanman da hırsızlığa girer. biriniz dükkanın kapısını kırmış diğeriniz içini boşaltıyor. hepsi hırsızlık. alamıyorsanız eğer oynamamak gibi bir imkanınız var. ölmez kimse bir oyun oynayamamaktan.

ayrıca mesele yayılması değil. kişinin hırsızlık yapıp yapmaması. dediğim gibi umarım bir gün bir şeyler üretecek(sadece fiziki olarak düşünmeyin, meslek sahibi olunca anlarsınız ne demek istediğimi) düzeye gelirseniz anlarsınız beni.
Bu kafayla düşünenler gücünün yetmediği oyunları oynamayabilir bu onların problemi ben bu şekilde düşünmüyorum.

r4NG3r

80+ Silver

Dükkandan ürünü aldığında o dükkanın sahibinin bir kaybı oluyor ama ben sanal bir oyunu korsan indirdiğimde oyun yapımcısının bir kaybı olmuyor.İndirmesem de asla o oyunu almayacaktım zaten.İstersen hırsızlık de sıkıntı yok ama böyle dükkanla araba çalmakla bir tutup örnek vermek saçmalıktır

eyupefe3

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,886
İsim
eyup efe
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları - İşlemci
Bizim insanımız kul hakkı nedir bilseydi çürük binaları sağlam yalanıyla satıp insanların katili olmazdı deprem felaketlerinde. Parasıyla oyun alanlara enayi gözüyle baktılar bir zamanlar, gerçi hala bakanlar var.
kardes bak ben bi torent indirdim cok iyi belese oynuyom

arada sag kosede reklamlar cıkıyo ama oyunun reklamı herhalde

r4NG3r

80+ Silver
Aklı başında firmalar zaten bu korsan muhabbetine bu kadar takılmıyor diğer mallarda denuvo koyacam diye güzelim oyunun optimizasyonunu mahvedip korsandan edecekleri zarardan fazlasını ediyor
Bknz forspoken hogwarts legacy

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,046,727
Üyeler
166,075
Son üye