Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

ysfyfi

80+
arkadaşlar yani crack kullanmak tabi ki legal bir şey değil bunu herkes biliyor din olarak düşününce kul hakkı diyen çok tabi ki öyle dediğim gibi crack kullanırken vicdanın sızlıyorsa veya crackten bulaşıcak virüsler sana zarar vericekse steam hesabı satın al çalıntı olmayanlardan bahsediyorum çoğu steam hesabı stok durumda kâr amaçlı kullanılıyor çok düşük fiyattaki hesaplara birden fazla kişi girebiliyor fakat bunu satıcı ile konuşabilirsinz

Karacabey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
Abdullah
Önxeden çok crack oynadım. Şimdi ya alıyorum yada birinden oynuyorum

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö
Bu kafayla düşünenler gücünün yetmediği oyunları oynamayabilir bu onların problemi ben bu şekilde düşünmüyorum.
bu konu fikir belirtebileceğiniz bir konu değil. tartışılacak bir konu da değil. hırsızlıktır. yapan da hırsızdır.
Dükkandan ürünü aldığında o dükkanın sahibinin bir kaybı oluyor ama ben sanal bir oyunu korsan indirdiğimde oyun yapımcısının bir kaybı olmuyor.İndirmesem de asla o oyunu almayacaktım zaten.İstersen hırsızlık de sıkıntı yok ama böyle dükkanla araba çalmakla bir tutup örnek vermek saçmalıktır
şöyle bakalım. adam üretmiş. sen onu kullanacaksan eğer adama para vermen lazım. sen bunu vermeyip oynayınca ADAMIN CEBİNDEN ÇALIYORSUN. çünkü oynamak için para vermen lazım ama vermiyorsun. anlayabiliyor musunuz?
Doğrusu diye bir şey yok herkese göre farklı bir durum
doğrusu var. hırsızlıktır. yapan da hırsızdır.

dediğim gibi arkadaşlar. emek vermeye başlayınca anlayacaksınız. bu vicdan rahatlatma çalışmalarınız gülünç ve üzücü. bilmiyorum semavi bir dine mi inanıyorsunuz ama inanıyorsanız elbet bedelini ödersiniz. inanmıyorsanız şuan yürürlükteki yasalarla başınıza çok bir şey gelmez gibi. ben "oynayamazsınız" demiyorum zaten ama bunun hırsızlık olduğunu kabul edin. zaten siz de biliyorsunuz.

r4NG3r

80+ Silver
bu konu fikir belirtebileceğiniz bir konu değil. tartışılacak bir konu da değil. hırsızlıktır. yapan da hırsızdır.

şöyle bakalım. adam üretmiş. sen onu kullanacaksan eğer adama para vermen lazım. sen bunu vermeyip oynayınca ADAMIN CEBİNDEN ÇALIYORSUN. çünkü oynamak için para vermen lazım ama vermiyorsun. anlayabiliyor musunuz?

doğrusu var. hırsızlıktır. yapan da hırsızdır.

dediğim gibi arkadaşlar. emek vermeye başlayınca anlayacaksınız. bu vicdan rahatlatma çalışmalarınız gülünç ve üzücü. bilmiyorum semavi bir dine mi inanıyorsunuz ama inanıyorsanız elbet bedelini ödersiniz. inanmıyorsanız şuan yürürlükteki yasalarla başınıza çok bir şey gelmez gibi. ben "oynayamazsınız" demiyorum zaten ama bunun hırsızlık olduğunu kabul edin. zaten siz de biliyorsunuz.
Ben adamdan bir şey caliyorum ama adamdan birsey eksilmiyor eyvallah sınırsız döngü bulduk sayende.

Flexy_404

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
77
İsim
Sefa
arkadaşlar yani crack kullanmak tabi ki legal bir şey değil bunu herkes biliyor din olarak düşününce kul hakkı diyen çok tabi ki öyle dediğim gibi crack kullanırken vicdanın sızlıyorsa veya crackten bulaşıcak virüsler sana zarar vericekse steam hesabı satın al çalıntı olmayanlardan bahsediyorum çoğu steam hesabı stok durumda kâr amaçlı kullanılıyor çok düşük fiyattaki hesaplara birden fazla kişi girebiliyor fakat bunu satıcı ile konuşabilirsinz
yalnız buda kulhakkına girer hahahaha steam hesap satmak/kiralamak yasal değil

NightWish2434

80+ Silver
arkadaşlar bu konuda cevap net. her ne olursa olsun, isterse oyun 100000 TL olsun, isterse yapımcı ateist olsun korsan oyun hırsızlıktır.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakış açısı olmaz bunun. hırsızlıktır.

herkesin yapması hırsızlık olduğu gerçeğini değiştirmez.
Abdullah abim geçenki reels videosunda güzel özetlemişti bunu

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Çağrı Ö

timssy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
429
İsim
Salih
Siz bu kafayla devam edin o zaman. Adam gelmiş dükkandan somut bir şey çalmak ile milyonlarca kişiye ortak bir şekilde paylaşılan crackli oyunu kıyaslıyor. Utanmasa kitapsız diyecek komik :d

NightWish2434

80+ Silver

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,724
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
orijinal korsan karışık bende.

✓Arda

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Paran yoktur alamazsın anlarım da, gelip buraya adamın cebinden eksilmiyor hırsızlık değildir diyenler çok gülünç.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,015,678
Üyeler
160,874
Son üye
Euroolmus40lira
Top Bottom