Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak Hırsızlık Mıdır?

Korsan oyun oynamak hırsızlık mıdır
Fiyat fahiş ise manevi olarak değildir. (Aslında hırsızlık ama o oyun o kadar etmediği için herkesin yaptığı bir şey)

Resmi satışı olmayan eski oyunların bu tartışmadan ayrı tutulması gerektiğini düşünüyorum.

arkadaşlar bu konuda cevap net. her ne olursa olsun, isterse oyun 100000 tl olsun, isterse yapımcı ateist olsun korsan oyun hırsızlıktır.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

herkezin bakış açısına göre değişir.
bakış açısı olmaz bunun. hırsızlıktır.
Fiyat fahiş ise manevi olarak değildir. (Aslında hırsızlık ama o oyun o kadar etmediği için herkesin yaptığı bir şey)
herkesin yapması hırsızlık olduğu gerçeğini değiştirmez.

O parayla maaşları ödeniyor mevzusuna katılmıyorum zaten param yok o oyunu almayacağım iki türlü de yapımcınin cebine para girmeyecek. Paran olduğu halde crack oynuyorsan doğru tabi. Game Pass ve bütçeme uygun oyunlar harici crackli oynuyorum yapacağım bir şey yok.

Oyun dediğin kopyala yapıştır yapılarak milyonlarca satılan bir şey. Orijinal almadığınız için yapımcının parası eksilmiyor. Korsan oyun hırsızlık değildir.

Ülkenin para birimini sömüre sömüre bu hale getirenlerin yaptığı hırsızlıklar sonucu buna mecbursan bunun hırsızlık olduğunu düşünmüyorum kimse kusura bakmasın.

Evet hırsızlıktır. Bunun soru olması bile saçma, marketten bir şey çalıp "bu hırsızlık mı?" demekle aynı şey.

Korsan oyun hırsızlık değildir.
korsan oyun hırsızlıktır.
Ülkenin para birimini sömüre sömüre bu hale getirenlerin yaptığı hırsızlıklar sonucu buna mecbursan bunun hırsızlık olduğunu düşünmüyorum kimse kusura bakmasın.
kimse oyun oynamaya mecbur değil. hırsızlıktır.

arkadaşlar bilmiyorum hiç bir şeye emek verip ürettiniz mi ama azıcık anlamaya çalışın. üstelik oyun oynamak gıda vb. gibi temel ihtiyaç da değil. alamıyorsanız oynamayın. en azından vicdanınız rahat olur. yarın sizin emeğiniz ÇALININCA hakkınızı arabilirsiniz.

Hayır.

Kapısını kilitlemeyen dükkandan bir eşya çaldığını düşün. Korsana düşmeyen zibil tane oyun var, çoğunun korsan koruması var.

Geri