Neler Yeni

Korsan Oyun Oynamak

Pandie12

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
Mertcan akkaya
arkadaşlar sizde biliyorsunuzki oyun fiyatları malum ve zaten anneler babalar izin vermiyor en çok hangi korsan oyun indirme platformu güvenli (indirmicem sadece sormak istedim)

DoğuamaBatı

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,287
İsim
........
arkadaşlar sizde biliyorsunuzki oyun fiyatları malum ve zaten anneler babalar izin vermiyor en çok hangi korsan oyun indirme platformu güvenli (indirmicem sadece sormak istedim)
Önermek yasak.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Ateşleme işte şu fitili birazdan gelecekler hissediyorum.

Atyxah

80+ Silver
Az araştır bulursun zaten yasak olmasa o kadar site öneririm ama benimde annem babam hayatta izin vermez 2 günde bitireceğim oyun için 150 lira felanda değmez zaten

Dahası  
Reaksiyon skoru
172
İsim
Aykut Elmas
Instagram
batu300s
Steam
Spuntional
Discord
Spuntional#0001
az kaldı geliyorlar

Atyxah

80+ Silver
Bkbt berkant diye bi youtuber var ondan hiçbir şey indirme gerisinde üstteki sitelerden sorun çıkmaz

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Kardeşim ben de korsan oyun önermiyorum ama isim istiyorsan Torbacı Ahmet mekanında iyidir diyorlar

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3

Besim Tibuk

80+ Gold
Yeni olan oyunları indirme en azından.
RDR2, Witcher3 vb. oyunları imdirme. Eski oyunlara yönel GTA 5 vb. yani zaten onlar beleş verildi adamlar kazandı kazanacağını.

wh1te

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,248
İsim
özgür küçükdoğan
İlgilendiği Kategoriler
kripto paralar,mining,OC/soğutma,donanım,borsa
Instagram
ewq_wh1te_qwe
Twitter
KucukdoganOzgur
Facebook
ozgur.kucukdogan.39
Discord
wh1te#4220
ulan bu ok zehirli işte bunu atmayın ya :D gelecekler şimdi

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
  • Hahaha
Reaksiyonlar: N0XI

Taha.

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Taha Yasin Yıldızhan
Korsan oyun PİŞMANLIKTIR. Bir keresinde tabletime APK bir hileli oyun indirim demiştim. Artık nasıl bir virüs bulaştıysa play storedan indirdiğim hiç bir oyun açılmadı. Hepsinde çökme hatası veriyordu. Bence indirme ne olacağı belli olmaz.

Atyxah

80+ Silver
Yeni olan oyunları indirme en azından.
RDR2, Witcher3 vb. oyunları imdirme. Eski oyunlara yönel GTA 5 vb. yani zaten onlar beleş verildi adamlar kazandı kazanacağını.
Benim pc eski olduğu için zaten hep 20 yıllık oyunları oynuyorum onlarda crack
Mesaj otomatik birleştirildi:

Korsan oyun PİŞMANLIKTIR. Bir keresinde tabletime APK bir hileli oyun indirim demiştim. Artık nasıl bir virüs bulaştıysa play storedan indirdiğim hiç bir oyun açılmadı. Hepsinde çökme hatası veriyordu. Bence indirme ne olacağı belli olmaz.
İndirdiğin yere bağlı

Top Bottom