Önermek yasak.arkadaşlar sizde biliyorsunuzki oyun fiyatları malum ve zaten anneler babalar izin vermiyor en çok hangi korsan oyun indirme platformu güvenli (indirmicem sadece sormak istedim)
Ateşleme işte şu fitili birazdan gelecekler hissediyorum.arkadaşlar sizde biliyorsunuzki oyun fiyatları malum ve zaten anneler babalar izin vermiyor en çok hangi korsan oyun indirme platformu güvenli (indirmicem sadece sormak istedim)
Kardeşim ben de korsan oyun önermiyorum ama isim istiyorsan Torbacı Ahmet mekanında iyidir diyorlararkadaşlar sizde biliyorsunuzki oyun fiyatları malum ve zaten anneler babalar izin vermiyor en çok hangi korsan oyun indirme platformu güvenli (indirmicem sadece sormak istedim)
O oyun değil de ot veriyo gibi sankiKardeşim ben de korsan oyun önermiyorum ama isim istiyorsan Torbacı Ahmet mekanında iyidir diyorlar
Yeni olan oyunları indirme en azından.arkadaşlar sizde biliyorsunuzki oyun fiyatları malum ve zaten anneler babalar izin vermiyor en çok hangi korsan oyun indirme platformu güvenli (indirmicem sadece sormak istedim)
Hocam ilk 3 harfi verdim arttık gerisi ona kalmışO oyun değil de ot veriyo gibi sanki
Benim pc eski olduğu için zaten hep 20 yıllık oyunları oynuyorum onlarda crackYeni olan oyunları indirme en azından.
RDR2, Witcher3 vb. oyunları imdirme. Eski oyunlara yönel GTA 5 vb. yani zaten onlar beleş verildi adamlar kazandı kazanacağını.
İndirdiğin yere bağlıKorsan oyun PİŞMANLIKTIR. Bir keresinde tabletime APK bir hileli oyun indirim demiştim. Artık nasıl bir virüs bulaştıysa play storedan indirdiğim hiç bir oyun açılmadı. Hepsinde çökme hatası veriyordu. Bence indirme ne olacağı belli olmaz.