Neler Yeni

"Korsan Oyuna Hayır" Saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra

Mojo jojo

80+ Silver

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Çoluk çocuk koktu buralar

şu konuları gördükce hayatında 1 tl para kazanmamış alın teriyle kazanılmış para nedir onunla elde edilen şeylerin getirdiği mutluluk nedir bilmeyen veletler canlanıyor gözümde 20 tl ye bile olsa aldıgın bi platform oyununu bile para verdiğin için her yerini keşfede keşfede eglenmeye calısarak oynarsın ama korsan indirdiğin oyunu kaldırır atarsın bi kenara 1 saat sonra 2 saat sonra starwars alırsın zorlu puzzle lar gelir sıkılır ee dandik oyunmus der atarsın ver bakıyım 399 tl her yerini her archivementini aca aca nasıl oynuyorsun bunları da bi bilmen lazım ama kime ne anlatıyorsun işte

Mojo jojo

80+ Silver
Çoluk çocuk koktu buralar

şu konuları gördükce hayatında 1 TL para kazanmamış alın teriyle kazanılmış para nedir onunla elde edilen şeylerin getirdiği mutluluk nedir bilmeyen veletler canlanıyor gözümde 20 TL ye bile olsa aldıgın bi platform oyununu bile para verdiğin için her yerini keşfede keşfede eglenmeye calısarak oynarsın ama korsan indirdiğin oyunu kaldırır atarsın bi kenara 1 saat sonra 2 saat sonra starwars alırsın zorlu puzzle lar gelir sıkılır ee dandik oyunmus der atarsın ver bakıyım 399 TL her yerini her archivementini aca aca nasıl oynuyorsun bunları da bi bilmen lazım ama kime ne anlatıyorsun işte
Alın teri ile kaç kişi 400tl ye oyun alıyor? Hani bari 200-100 deseydin.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Alın teri ile kaç kişi 400tl ye oyun alıyor? Hani bari 200-100 deseydin.
ben aldım kardeş ben aldım sağlık memuruyum çalıştım aldım bilgisayarımıda öyle aldım bak çalışarak öyle çekilişten çıkmadı yani
qwww.JPG

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Korsan oyun emek hırsızlığıdır, evet doğru. Ama kalkıp online oyun oynamıyorsan X360, PS3, Psp gibi konsollara orijinal oyun alınmaz. PC var ama özellikleri kötü ise yine korsan kullanılır, ama iyi bir PC varsa orjinal oyun alsın diyenler var hayır orjinal almasına gerek yok. Herkes oyunlara para veremez zaten kimseden bir oyuna 200tl vermesini beklemek saçma
[/URL]
Güzel PC si olan kişiler indirim kovalayıp Xbox GamePass alabilir doğru ama bu korsan kullanmamalarına sebep değil. Hayır ben parası olmayan kullanır anlarım, ama parası olan niye korsan kullanıyor onu anlamıyorum. Gelip bana korsan savunucusu diyebilirsiniz ama değilim. Benim Xbox 360 ım var ve o oyun fiyatlarında kesinlikle orjinal alman
Bkz https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw1oS3BDaKOZf59RkQBLIl_e&cshid=1615043143360
[/URL]
Lütfen korsana hayır derken düşünüp deyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstteki bozuk link Xbox 360 Ds2 oyunu alttaki bozuk link bu
Pahalı olan oyunu oynamak zorunda değiliz, ayrıca game pass gibi aylık ücret ile de bir çok pahalı oyuna erişim sağlanabiliyor.
Bu şekilde korsana destek veriyorsanız da kendinize saklayın derim, yaygınlaşması için çaba sarf etmeyin.

bqrr0595

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,007
İsim
Buğra
Sağlık memuru olarak aldın.
Her 13 14 15 yaşındaki çocuk 400tl kazanamıyor. Ha belirteyim yaşım 12 dayımın yanında çırak girdim ps4 oyunu için para biriktiriyorum.
bişey farketmez ben senin yasındayken harçlıgımı biriktirir knight online da gb premiyum cekerdim 70 80 tl aylık pre masrafı cıkarırdım üzerine kalan paramla gb ceker alır satardım batar cıkardım 256 megabayt ekran kartlı intel pentium 4 lü bilgisayarla yapardım bunu sağlık memuruyum diye rahat rahat her isteiğimi alıyorum da sanma tek başına yaşayan bi adamım ben benimde kazancıma göre giderim var yine bişeylerden kısıyorsun elbet bişey elde etmek istiyorsan ayakkabımı değiştirmeyi 1 ay erteliyorum belki belki montumu değiştirmeyi yada bu ay 2 sweatshirt alacagıma 1 tane alıyorum devlet parasız yatılı sınavları var onları kazanablilirsin mesela calısıp ayda 350 400 tl gibi bi harclık veriyorlardı bizim zamanımızda sende girebilirsin

Leurox

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Bu kadar insanda oyun alıyor bunlar kerizmi?

Junaiun

80+ Bronze
Korsan oyun emek hırsızlığıdır, evet doğru. Ama kalkıp online oyun oynamıyorsan X360, PS3, Psp gibi konsollara orijinal oyun alınmaz. PC var ama özellikleri kötü ise yine korsan kullanılır, ama iyi bir PC varsa orjinal oyun alsın diyenler var hayır orjinal almasına gerek yok. Herkes oyunlara para veremez zaten kimseden bir oyuna 200tl vermesini beklemek saçma
[/URL]
Güzel PC si olan kişiler indirim kovalayıp Xbox GamePass alabilir doğru ama bu korsan kullanmamalarına sebep değil. Hayır ben parası olmayan kullanır anlarım, ama parası olan niye korsan kullanıyor onu anlamıyorum. Gelip bana korsan savunucusu diyebilirsiniz ama değilim. Benim Xbox 360 ım var ve o oyun fiyatlarında kesinlikle orjinal alman
Bkz https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw1oS3BDaKOZf59RkQBLIl_e&cshid=1615043143360
[/URL]
Lütfen korsana hayır derken düşünüp deyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstteki bozuk link Xbox 360 Ds2 oyunu alttaki bozuk link bu
Korsan oyun emek hırsızlığıdır ve haramdır.
Oyunu üreticisi bu ücretlidir diyorsa ücreti verilip almak lazımdır.
Aksi halde kul hakkıdır ve haramdır.
En güzeli ise oyunla vakti boşa harcamamaktır.

smithblacksmith

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,092
İsim
Samet Demirci
Hitman 3, RDR2 açmaya bilgisayarın var oyunları almaya paran yok, buna gülerim bak.

Oynarsanız da oynayın iplemem ama gelip korsanı savunmayın lütfen ya...
Onlar da ucuz yapsın sürümden kazansın, oyunları 300₺ yapıp 1000 kişinin alması mı onların yararına olur? Yoksa 100₺ yapıp 10.000 kişinin alması mı yararlarına olur?

Sonuçta bu stoğu olan bir ürün değil, sınırsız şekilde piyasaya sürülebilen dijital ürünler. O yüzden fiyatları ülke bazında dağıtmaları hem reklam açısından da mantıklı olur.

Ayrıca hiç bilmediğin oyuna 300₺ para vermek de mantıksız, bilgisayarına 10.000₺ da verirsin çünkü özelliklerini biliyorsun, seni eğlendirebileceğini biliyorsun ama alacağın oyun tırt çıkarsa 300₺ ya da her ne kadarsa çöpe atmış olursun.

Korsanı şu şekilde savunmuyorum, bir dönem ben de indirdim fakat hem torrent hızları düşük, günler sürüyor hem indirdiğin oyun setubında sorunlar çıkıyor. Kısacası uğraştırıyor, insanlar zorunda olmasa korsan almaz bence.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,579
Üyeler
165,037
Son üye
jacoob
Top Bottom