Neler Yeni

"Korsan Oyuna Hayır" Saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Korsan indirilecek tek şey Minecraft. Adamlar bile diyor paranız yoksa crack indirin diye :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Talha SAYGILAR
Instagram
l_talhax
+1 .d

T.P.G.

80+ Titanium
Onlar da ucuz yapsın sürümden kazansın, oyunları 300₺ yapıp 1000 kişinin alması mı onların yararına olur? Yoksa 100₺ yapıp 10.000 kişinin alması mı yararlarına olur?

Sonuçta bu stoğu olan bir ürün değil, sınırsız şekilde piyasaya sürülebilen dijital ürünler. O yüzden fiyatları ülke bazında dağıtmaları hem reklam açısından da mantıklı olur.

Ayrıca hiç bilmediğin oyuna 300₺ para vermek de mantıksız, bilgisayarına 10.000₺ da verirsin çünkü özelliklerini biliyorsun, seni eğlendirebileceğini biliyorsun ama alacağın oyun tırt çıkarsa 300₺ ya da her ne kadarsa çöpe atmış olursun.

Korsanı şu şekilde savunmuyorum, bir dönem ben de indirdim fakat hem torrent hızları düşük, günler sürüyor hem indirdiğin oyun setubında sorunlar çıkıyor. Kısacası uğraştırıyor, insanlar zorunda olmasa korsan almaz bence.
Çöpe atmıyorsun, Steam'da zaten 2 saati geçmemek kaydıyla ürün iadesi var.

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Korsan indirilecek tek şey Minecraft. Adamlar bile diyor paranız yoksa crack indirin diye :D
Ücretsiz erişim sağlasın, oyun içi ücretli alım seçeneği sunsun. O da oyunun kabahatiymiş, crack nedir, virüslü müdür ben nereden bileceğim. Zaten oynamadığım bir şey beni pek de alakadar etmiyor aslında.

ahmetutku

80+
Korsan oyun emek hırsızlığıdır, evet doğru. Ama kalkıp online oyun oynamıyorsan X360, PS3, Psp gibi konsollara orijinal oyun alınmaz. PC var ama özellikleri kötü ise yine korsan kullanılır, ama iyi bir PC varsa orjinal oyun alsın diyenler var hayır orjinal almasına gerek yok. Herkes oyunlara para veremez zaten kimseden bir oyuna 200tl vermesini beklemek saçma
[/URL]
Güzel PC si olan kişiler indirim kovalayıp Xbox GamePass alabilir doğru ama bu korsan kullanmamalarına sebep değil. Hayır ben parası olmayan kullanır anlarım, ama parası olan niye korsan kullanıyor onu anlamıyorum. Gelip bana korsan savunucusu diyebilirsiniz ama değilim. Benim Xbox 360 ım var ve o oyun fiyatlarında kesinlikle orjinal alman
Bkz https://www.google.com/url?sa=t&sou...Vaw1oS3BDaKOZf59RkQBLIl_e&cshid=1615043143360
[/URL]
Lütfen korsana hayır derken düşünüp deyin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Üstteki bozuk link Xbox 360 Ds2 oyunu alttaki bozuk link bu
İşin komik tarafı korsan oyuna karşı bilinçli arkadaşlarımız windowsu ucuz yollarla alıyor.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö
gereksiz bir konu olmuş. korsan oyunları savunmanız cidden saçma.

goshawk

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
960
İsim
Çağrı Ö

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389
Ücretsiz erişim sağlasın, oyun içi ücretli alım seçeneği sunsun. O da oyunun kabahatiymiş, crack nedir, virüslü müdür ben nereden bileceğim. Zaten oynamadığım bir şey beni pek de alakadar etmiyor aslında.
Hocam TLauncher gibi alternatif launcher'lar var. Korsan sayılmıyor çünkü Minecraft onaylı ve ücretsiz. Fakat Hypixel gibi sunuculara girmek için orijinal ücretli launcher gerekiyor.

Control Panel

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,093
İsim
Barış
Discord
kolonya#1389

Skyline R34

80+ Bronze
Origin, Uplay, Epic, Gog, Humble Bundle?

Oyunlar sadece Steam' den ibaret değil malesef.
e
Origin, Uplay, Epic, Gog, Humble Bundle?

Oyunlar sadece Steam' den ibaret değil malesef.

Ürünler ne zamana kadar iade için uygundur?

Oyunlar ve ürünler satın alma tarihinden itibaren 14 gün içinde iade edilebilir. Ancak ürünü ve oyunu 2 saatten fazla oynamamış olman gerekir. Sanal para birimi, görünüm veya diğer kullanılabilir türden ögeleri içeren ve "iade edilemez" olarak işaretlenmiş ürünler veya oyunlar iade için uygun değildir.

Yasaklandığın veya hizmet şartlarını ihlal ettiğin oyunlar veya ürünler için para iadesi alma hakkı elde edemezsin. Ek olarak Epic, iade ilkelerini kötüye kullandığına karar verirse iade hakkı alamayabilirsin.
epiğin iade politikası
origin oyunları stemade var ubisoft oyunları steam ve epicde gogu bilmiyorum humble bundlıda

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom