Abi söyle FBI falan tutuyorsa seni PP'yi İlber Ortaylı yap biz seni anlarız, kurtarırız, gül vatanına döndürürüz.beni zorla amerika'da tutuyorlar.
Abi söyle FBI falan tutuyorsa seni PP'yi İlber Ortaylı yap biz seni anlarız, kurtarırız, gül vatanına döndürürüz.beni zorla amerika'da tutuyorlar.
500 dolar kar düşmüyor, zaten o parayı veremeyeceği için korsan tercih ediyor.Yani yapımcıya girende olmuyor çıkanda.O mantık nasıl bir mantık ya? Adam normalde 1 milyon dolar kazanacakken sen almadığın için 60 dolar kaybediyor. Bir sürü kişinin almadığını düşündüğünde 500 bin dolara kadar düşüyor kar.
Böyle düşünüp herkes korsan oynarsa oyunun masrafını şirkete nasıl ödeyeceksin?Zaten param yok. Param olsa da vermesem, korsan oynasam kaybeder. Ama olmadığı için veremiyorum zaten. Korsan oynamam ona bir şey kaybettirmiyor kısaca.
Size tavsiyem, ülkeyi bu hale getirenlere sorun bunun hesabını. Eskiden Steam'de en pahalı oyun 150 TL falandı.
.d? 1 liralık bir oyunu 1m kişi alırsa yapımcı 1m kazanır ama 1.000.001. kişi crackli indirirse yapımcı bişey kaybedip kazanmazO mantık nasıl bir mantık ya? Adam normalde 1 milyon dolar kazanacakken sen almadığın için 60 dolar kaybediyor. Bir sürü kişinin almadığını düşündüğünde 500 bin dolara kadar düşüyor kar.
Bir şey soracağım peki.Abi söyle FBI falan tutuyorsa seni PP'yi İlber Ortaylı yap biz seni anlarız, kurtarırız, gül vatanına döndürürüz.
Cidden böyle mi düşünüyorsun? Adam insanlar çalıştırıyor oyun yapmak için, onların maaşlarını vahiy yoluyla mı ödeyecek herkes korsan oynarsa?.d? 1 liralık bir oyunu 1m kişi alırsa yapımcı 1m kazanır ama 1.000.001. kişi crackli indirirse yapımcı bişey kaybedip kazanmaz
Abicim bir de B harfini büyük yazarsan.ben sadece ülkemi sevdiğimi söylüyorum ayrıca "ironi" kelimesi fransızca (daha yeni bize laf attı fransa hükümeti) kökenli o sebepten gülmece kelimesi daha uygun olur.
Verdim.Sen yıllardır Windows kullanıyorsun. Sen Windows için 1000 TL lisans parası verdin mi?