Neler Yeni

"Korsan Oyuna Hayır" Saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
O mantık nasıl bir mantık ya? Adam normalde 1 milyon dolar kazanacakken sen almadığın için 60 dolar kaybediyor. Bir sürü kişinin almadığını düşündüğünde 500 bin dolara kadar düşüyor kar.
500 dolar kar düşmüyor, zaten o parayı veremeyeceği için korsan tercih ediyor.Yani yapımcıya girende olmuyor çıkanda.

robin

80+ Silver
Zaten param yok. Param olsa da vermesem, korsan oynasam kaybeder. Ama olmadığı için veremiyorum zaten. Korsan oynamam ona bir şey kaybettirmiyor kısaca.

Size tavsiyem, ülkeyi bu hale getirenlere sorun bunun hesabını. Eskiden Steam'de en pahalı oyun 150 TL falandı.
Böyle düşünüp herkes korsan oynarsa oyunun masrafını şirkete nasıl ödeyeceksin?

AfniSoDeadly

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,643
İsim
Burak Tokgöz
O mantık nasıl bir mantık ya? Adam normalde 1 milyon dolar kazanacakken sen almadığın için 60 dolar kaybediyor. Bir sürü kişinin almadığını düşündüğünde 500 bin dolara kadar düşüyor kar.
.d? 1 liralık bir oyunu 1m kişi alırsa yapımcı 1m kazanır ama 1.000.001. kişi crackli indirirse yapımcı bişey kaybedip kazanmaz

FatihCevik

80+ Silver
En İyi Cevap
3
İsteyen istediği şekilde oynar kimse buna karışamaz. Bu konuya tam uyacak bir söz yazıyorum.

-Dostum sen neden hep mutlusun?
+Çünkü her zaman benimle tartışanlara "haklısın" diyorum ve ondan kurtuluyorum.
-Ama bu yanlış!
+Haklısın.

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,413
İsim
napcan
İlgilendiği Kategoriler
Hım...her şey
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
ben sadece ülkemi sevdiğimi söylüyorum ayrıca "ironi" kelimesi fransızca (daha yeni bize laf attı fransa hükümeti) kökenli o sebepten gülmece kelimesi daha uygun olur.
Abicim bir de B harfini büyük yazarsan.

Mojo jojo

80+ Silver
Böyle düşünüp herkes korsan oynarsa oyunun masrafını şirkete nasıl ödeyeceksin?
Dünya sadece Tr den ibaret değil, her ülkeden oyun satın alan var. Eğer oyun güzelse zaten çok iyi kar yapıyor.

Avolay

80+ Gold
Arkadaşlar para biriktirip alabiken adam crack kullanırsa sıkıntı ancak para biriktirse de alamayacak adam kullanabilir çünkü zaten alamayacak yapımcıya zaten geliri olmayacak crack kullanması da zararlı değil bu sebepten .
Alıp alamayacağı konusu da elini vicdanına koyup adil karar vermesi durumunda crack kullananlara laf etmem :) Mesela ben de CP , Detroit alamıyorum ama crack de indirmem çünkü zorlasam alabilirim , indirim bekliyorum sadece. HİÇBİR şartta alamayacak adama niye crack kullanıyorsun hain köpek diye
yüklenmeniz saçma , bırakın insanlar kendi karar versin iyi günler ...

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom