Neler Yeni

korsan oyunlara neden karşısınız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

silinenuye785438

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
merhaba. oyunlarımı orjinal tercih ederim fakat alamadığım oyunları korsan oynarım. diyeceğim şu. gta 5 i epicten almıştım. wifimiz yok 3 aydır. internet olmayınca gta 5 oynayamıyorum . ama korsan gta 5 olsa oynayabilirdim. biliyorum korsan oyun oynamak yapımcının emeğine saygısızlık ama bu gibi her zaman online olma zorunluluğu olan oyunları internetim olmadığında oynayamayınca bana saygısızlık yapılmış oluyor.
Paran varken korsan oynamak çok saçmadır. Ama gereksiz pahalı uygulamaları, oyunları korsan oynanmasına lafım yok.

mfimmel

80+ Silver
merhaba. oyunlarımı orjinal tercih ederim fakat alamadığım oyunları korsan oynarım. diyeceğim şu. gta 5 i epicten almıştım. wifimiz yok 3 aydır. internet olmayınca gta 5 oynayamıyorum . ama korsan gta 5 olsa oynayabilirdim. biliyorum korsan oyun oynamak yapımcının emeğine saygısızlık ama bu gibi her zaman online olma zorunluluğu olan oyunları internetim olmadığında oynayamayınca bana saygısızlık yapılmış oluyor.
Korsan oynamak sadece saygısızlık değil emek hırsızlığıdır.

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
virüs girmeyeceğinden emin olsam
10 uygulamadan 9unu korsan indiririm
oynamak istiyorum param yok napayım oynayacağım ulan!
oynama o zaman yazacaklar kendileri oynamayabilirler hayatlarında başarılar,herkese bol şans

ThEagles

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
334
İsim
Berk
Korsan olduğu için olabilir mi?

7171132

80+ Bronze
Maliyet olarak ben pek katılmıyorum; Şu anda Türkiye de herkesin karşılayabileceği cüzi bir miktara Xbox Game Pass var ve içinde 1000 adetten fazla oyun var zaten.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Steam offline moda alıpta sadece story mode oynayabilirsin :D?

Yaptığın şey günah hayatım boyunca hep crack,torrent işleriyle uğraşan biri olarak söylüyorum ben artık bıraktım bu işleri parasını verip hakkıyla oynuyorum

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,019
Üyeler
166,136
Son üye
taahaa
Top Bottom