Neler Yeni

korsan oyunlara neden karşısınız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

rıza baba

80+ Bronze

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

mfimmel

80+ Silver
Sizlerin ne dediği umrumda değil verecek cevabınız yok savunmaya devam edin onları
Doğruyu savunmak ne zamandan beri suç oldu?

Eğer hiç param yok diyorsan çok daha uygun fiyata Steam hesabı ve oyun satan instagram sayfaları var. Onlara bakabilirsin en azından emek hırsızlığı olmuyor.

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi

Eğer hiç param yok diyorsan çok daha uygun fiyata Steam hesabı ve oyun satan instagram sayfaları var. Onlara bakabilirsin en azından emek hırsızlığı olmuyor.
Bunlara sabaha kadar anlatsan da bakarlar böyle, crack savunucularıyla bu kadar muhattaplık yeter. İyi geceler.

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1

Asıl emek hırsızlığı orda başlıyor hocam, onların bir çoğu cracklenmis hesaplar offline bir sekilde önümüze sunuluyor

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun

O Steam hesaplarını ucuza satanlardan nerden buluyorlar acaba kâr nasıl sağlıyorlar 200 tllk oyunu 19.99 a satarak mesela işin içinde olmadığımdan soruyorum. Başka insanların hesapları falan çalınıp mı yapılıyor ha? Emek hırsızlığı olmadan oynayabilmemiz için

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Maliyet olarak ben pek katılmıyorum; Şu anda Türkiye de herkesin karşılayabileceği cüzi bir miktara Xbox Game Pass var ve içinde 1000 adetten fazla oyun var zaten.
diyelim ki istediğim oyun yok gamepassta
o zaman nasıl bi yol önerirsin hocam
oynama yanıtını vereceksen yanıtsız bırak ben anlarım

trackm1

80+
dostum bu benim okuyacağım meslek bu bir İŞ. Düşün sen bir market çalışanısın ve birileri senden çalıyor ve bu yüzden işinden oluyorsun hoş mu

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Asıl emek hırsızlığı orda başlıyor hocam, onların bir çoğu cracklenmis hesaplar offline bir sekilde önümüze sunuluyor
Anlamaz cano anlamaz steamimde tonla oyun var ben oyun alabiliyorum ama aşırı pahalı oynamak istediğim oyunları pynayamiyirum bunun suçlusu hükümet ama bunlarda hükümet yancısı olduğu için başlarındakini savunmaya devam ediyorlar

PİŞMANIM

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,854
İsim
İbrahim
Steam offline moda alıpta sadece story mode oynayabilirsin :D?

Yaptığın şey günah hayatım boyunca hep crack,torrent işleriyle uğraşan biri olarak söylüyorum ben artık bıraktım bu işleri parasını verip hakkıyla oynuyorum
senin yaptığın sevap mı?
oyunu oynayıp iade ediyorsun korsandan ne farkı kaldı
güzel düşünceymiş dostum

okankygsz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
343
İsim
Okan kaygısız
Açıkcası Ben ne virüs ne de din tarafındayım.Ben vicdanen kendi içim rahat etsin diye orjinal oyun oynuyorum.Bedava oyun dağıtan neresi varsa alırım amazon 8 tl bir sürü oyun veriyor.Amazon geçen mass effect son oyununu verdi misal sonra xbox game pass var.Dışarı çıksan bi soğuk white mocha içsen zaten 30 küsur lira bilmem demek istediğimi anlatabildim mi? neyse yani elimdekiyle yetiniyorum.Gönül ister son çıkan oyunları rahat rahat alıp oynayalım ama coğrafya kaderdir.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Açıkcası Ben ne virüs ne de din tarafındayım.Ben vicdanen kendi içim rahat etsin diye orjinal oyun oynuyorum.Bedava oyun dağıtan neresi varsa alırım amazon 8 TL bir sürü oyun veriyor.Amazon geçen mass effect son oyununu verdi misal sonra xbox game pass var.Dışarı çıksan bi soğuk white mocha içsen zaten 30 küsur lira bilmem demek istediğimi anlatabildim mi? neyse yani elimdekiyle yetiniyorum.Gönül ister son çıkan oyunları rahat rahat alıp oynayalım ama coğrafya kaderdir.
Coğrafya kader ama gücün yetmiyrosa oynama canın pizza mi çekti yeme? Bunların mantığı bu yönde

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom