Neler Yeni

korsan oyunlara neden karşısınız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Aynen kanka bu kafayla devam et sen. Şirketi olan adamlar her türlü oyun platformundan fırsat sunuyor ve ne hikmetse her platformda hack yapıyor ve bunla yetinmeyip mailleride hackliyorlar aynen.

Burada emek hırsızlığı olmuyor çünkü sonuçta satın alınmış hesaplar oluyor neticede.
O
Aynen kanka bu kafayla devam et sen. Şirketi olan adamlar her türlü oyun platformundan fırsat sunuyor ve ne hikmetse her platformda hack yapıyor ve bunla yetinmeyip mailleride hackliyorlar aynen.

Burada emek hırsızlığı olmuyor çünkü sonuçta satın alınmış hesaplar oluyor neticede.
Satın alınmış heaap dediğin kimsenin bile ismini duymadığı sitelerdeki* 500 tllk oyunu şok şok şok 70 oyunlu hesap sadece 34.99 fırsatı kaçırmayın üç gün sonra mail gitme garantilidir

Lisser

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,507
İsim
Lisser
Instagram
egerdnn
Steam
https://steamcommunity.com/id/Lisser1/
Discord
lisser1
Satışlar sadece offline olsa hak vereceğim de bir sürü online oyunu satışıda var.

Ayrıca cracklenmiş hesaplar derken neyi kastettiğini anlamadım.
Sahsen ben hiç online hesap satışı yapildigini görmedim, yapana da güvenmek pek mantıklı olmaz zarara girer çünkü
2.Konuya gelirsek kısaca açık bulup combolist hazirlayarak programlarla bunları checklemeye deniyor kısaca çalıntı hesap. Crackin burdaki karsiligi da bu :D

mfimmel

80+ Silver
O
Satın alınmış heaap dediğin kimsenin bile ismini duymadığı 500 tllk oyunu şok şok şok 70 oyunlu hesap sadece 34.99 fırsatı kaçırmayın üç gün sonra mail gitme garantilidir
Ah be kanka üç gün sonra mail gitme garanti ha. Sırf şurada haklı çıkıcam diye insanlara attığın iftiranın haddi hesabı yok, kullanmasam, yüz binlerce kişi kullanmasa hak verirdim de tecrübesi olmayıp ordan burdan duyduğu bilgiler ile yorum yapan kişilere cevap verme gereksinimi bile duymuyorum bunu diyerek tartışmayı bitirdin iyi günler.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Ah be kanka üç gün sonra mail gitme garanti ha. Sırf şurada haklı çıkıcam diye insanlara attığın iftiranın haddi hesabı yok, kullanmasam, yüz binlerce kişi kullanmasa hak verirdim de tecrübesi olmayıp ordan burdan duyduğu bilgiler ile yorum yapan kişilere cevap verme gereksinimi bile duymuyorum bunu diyerek tartışmayı bitirdin iyi günler.
Aynen pampa doğru diyosun

trackm1

80+
hocam gece oldu ama

mfimmel

80+ Silver
Sahsen ben hiç online hesap satışı yapildigini görmedim, yapana da güvenmek pek mantıklı olmaz zarara girer çünkü
2.Konuya gelirsek kısaca açık bulup combolist hazirlayarak programlarla bunları checklemeye deniyor kısaca çalıntı hesap. Crackin burdaki karsiligi da bu :D
Dostum örneğin @oyuncustore diye bir instagram sayfası ve ufak çaplı bir şirketleri var.

Şirketin kaynağı çalıntı hesap mı diyorsun yani? Ayrıca Steam'den nasıl hesap çalabilirler ki mail doğrulama ve iki doğrulama gibi çeşitli koruma sistemleri var? Biri hesaba giriş yaptığında ve şifreyi değiştirmeye çalıştığında maile ve telefona onay kodu gidiyor. Tonlarca stoğu olan adamlar, içinde yüzlerce liralık oyunların bulunduğu tonlarca hesap mı hackliyor?

Margot Robbie

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
61,464
İsim
Margot Robbie
İlgilendiği Kategoriler
YKS, İskandinav mitolojisi
Korsan kullanmıyorum diye ak partili olduk .d gece gece çoluk çocukla uğraşıyoruz bir de Allah'ım. Anneleri babaları yatırsa keşke şunları.

Arda Coşkun

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
222
İsim
Arda Coşkun
Korsan kullanmıyorum diye ak partili olduk .d gece gece çoluk çocukla uğraşıyoruz bir de Allah'ım. Anneleri babaları yatırsa keşke şunları.
Evet 50 birimlik oyunu 500 birime almamıza sebep olan hükümeti savunduğun için akpli oldun başka soru

trackm1

80+
Dostum örneğin @oyuncustore diye bir instagram sayfası ve ufak çaplı bir şirketleri var.

Şirketin kaynağı çalıntı hesap mı diyorsun yani? Ayrıca Steam'den nasıl hesap çalabilirler ki mail doğrulama ve iki doğrulama gibi çeşitli koruma sistemleri var? Biri hesaba giriş yaptığında ve şifreyi değiştirmeye çalıştığında maile ve telefona onay kodu gidiyor. Tonlarca stoğu olan adamlar, içinde yüzlerce liralık oyunların bulunduğu tonlarca hesap mı hackliyor?
aynen gabe newell'ın şifresini verdiler yine kimse giremedi hesaba

okynwo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Okyanus Öztürk
C
a
h
i
l
l
i
k.

Kullanıyorum ama bir yandan karşıyım. Param olsa kullanmam.
Virüs diyecek çok üst düzey seviyede zeka sahibi arkadaşlara da araştırmalarını öneririm. Böyle bir genelleme yapmak etik değil.
Hocam korsan ne indirdirsem indireyim sürekli virüs tarama engelliyor, sizce nereden indirmeli?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom