Ne diyosun dostum oyunu satın alıp iade edip oynadığımı söyledimmi? ben eskiden çok crackle uğraştığımı sonrada bundan vazgeçip bıraktığımı söyledimsenin yaptığın sevap mı?
oyunu oynayıp iade ediyorsun korsandan ne farkı kaldı
güzel düşünceymiş dostum
Yani kullanan kullanır karışamayız, sadece önermek etik değil.bu arada son 7 8 senedir hiç korsan kullanmadım
ama kullanana da olumsuz tepki vermem
yasal açıdan yasak değil mi?Yani kullanan kullanır karışamayız, sadece önermek etik değil.
Sözde.yasal açıdan yasak değil mi?
Yasalara bakarsak bu ülkede ki ne doğru ki?yasal açıdan yasak değil mi?
Yasak da, nasıl engelleyeceksin kullanmasını?yasal açıdan yasak değil mi?
Aynen kanka bu kafayla devam et sen. Şirketi olan adamlar her türlü oyun platformundan fırsat sunuyor ve ne hikmetse her platformda hack yapıyor ve bunla yetinmeyip mailleride hackliyorlar aynen.O Steam hesaplarını ucuza satanlardan nerden buluyorlar acaba kâr nasıl sağlıyorlar 200 tllk oyunu 19.99 a satarak mesela işin içinde olmadığımdan soruyorum. Başka insanların hesapları falan çalınıp mı yapılıyor ha? Emek hırsızlığı olmadan oynayabilmemiz için
O kadar çok günahımız var ki korsan oyun sadece bir tanesi onda da tek yanıtınız günahBinlerce kişinin emeğine giriyorsun en basitinden dinin İslamsa yaptığın en büyük günah
eee... şey... eee... galiba ka-kadın ha-ha... hapşu çok yaşa diyen yok mu yaYasalara bakarsak bu ülkede ki ne doğru ki?
Satışlar sadece offline olsa hak vereceğim de bir sürü online oyunu satışıda var.Asıl emek hırsızlığı orda başlıyor hocam, onların bir çoğu cracklenmis hesaplar offline bir sekilde önümüze sunuluyor