Neler Yeni

korsan oyunlara neden karşısınız.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
merhaba. oyunlarımı orjinal tercih ederim fakat alamadığım oyunları korsan oynarım. diyeceğim şu. gta 5 i epicten almıştım. wifimiz yok 3 aydır. internet olmayınca gta 5 oynayamıyorum . ama korsan gta 5 olsa oynayabilirdim. biliyorum korsan oyun oynamak yapımcının emeğine saygısızlık ama bu gibi her zaman online olma zorunluluğu olan oyunları internetim olmadığında oynayamayınca bana saygısızlık yapılmış oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
merhaba. oyunlarımı orjinal tercih ederim fakat alamadığım oyunları korsan oynarım. diyeceğim şu. gta 5 i epicten almıştım. wifimiz yok 3 aydır. internet olmayınca gta 5 oynayamıyorum . ama korsan gta 5 olsa oynayabilirdim. biliyorum korsan oyun oynamak yapımcının emeğine saygısızlık ama bu gibi her zaman online olma zorunluluğu olan oyunları internetim olmadığında oynayamayınca bana saygısızlık yapılmış oluyor.
Binlerce kişinin emeğine giriyorsun en basitinden dinin İslamsa yaptığın en büyük günah

Jeeareen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Mustafa Yeşil
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Binlerce kişinin emeğine giriyorsun en basitinden dinin İslamsa yaptığın en büyük günah
lanet olası rockstar games launcher adam akıllı çalışmıuor. bi saattri uğraşıyorum giremedim. kim hakka giriyor para verip hizmet alamayan ben mi?

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
ben offline oynuyordum

En İyi Cevap
3
Ana sebep yapımcının emeğine saygısızlık. İkinci sebep virüs.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
C
a
h
i
l
l
i
k.

Kullanıyorum ama bir yandan karşıyım. Param olsa kullanmam.
Virüs diyecek çok üst düzey seviyede zeka sahibi arkadaşlara da araştırmalarını öneririm. Böyle bir genelleme yapmak etik değil.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
virüs zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayatında kac tane virüs kodladın kaç oyun kodladın kaç rat sistemi yazdın da cahil diyorsun ki
Virüsün ne olduğunu bilmek için bizzat yapmaya gerek yok. Ama soracak olursanız virüslerin özellikleri hakkında çok araştırmam ve çok tecrübem oldu.
Sistemimin güvenliği kapalı şekilde kendimi bildim bileli kullanırım. 3 milyon dosyadan sadece 500 dosya virüslü çıkıyor. O da false positive. Bildiğim dosyalar.
Nereyi nasıl kaynak alacağımı, hangi dosyaları, nasıl kullanacağımı bilecek tecrübeye sahibim.

Ayrıca crack teriminin çıkış sebebini de araştırmış biri olarak bu yorumlarımı yapıyorum. Her crack grubunun gayelerini ve hikayelerini ayrı ayrı okumuş biriyim. Bu grupların yarısından fazlasını sen bilmezsin bile.
Asıl sen hayatında bu konu hakkında kaç araştırma yaptın da gelip burada virüs ithamında bulunabiliyorsun ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
kanka sana bi virüs atarım ne virüs programın anlar ne sen
Mesaj otomatik birleştirildi:

crack kllanıp da virüs değil demek .d
Cracklerin hepsi için bu yorumlarda bulunmuyorum. Elbet virüs vardır ama virüs genellemesi yanlıştır.
Siz bu farkı ayırt edemeyecek kadar düşük seviyede iseniz ki kanıtlamış oluyorsunuz. Burada konuşmanızın lüzumu yok.

Eklemek isterim, daha bu ayrımı yapamayan biriyle virüs tanımlama uğraşına da girmem.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,578
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Status