merhaba. oyunlarımı orjinal tercih ederim fakat alamadığım oyunları korsan oynarım. diyeceğim şu. gta 5 i epicten almıştım. wifimiz yok 3 aydır. internet olmayınca gta 5 oynayamıyorum . ama korsan gta 5 olsa oynayabilirdim. biliyorum korsan oyun oynamak yapımcının emeğine saygısızlık ama bu gibi her zaman online olma zorunluluğu olan oyunları internetim olmadığında oynayamayınca bana saygısızlık yapılmış oluyor.
merhaba. oyunlarımı orjinal tercih ederim fakat alamadığım oyunları korsan oynarım. diyeceğim şu. gta 5 i epicten almıştım. wifimiz yok 3 aydır. internet olmayınca gta 5 oynayamıyorum . ama korsan gta 5 olsa oynayabilirdim. biliyorum korsan oyun oynamak yapımcının emeğine saygısızlık ama bu gibi her zaman online olma zorunluluğu olan oyunları internetim olmadığında oynayamayınca bana saygısızlık yapılmış oluyor.
Kullanıyorum ama bir yandan karşıyım. Param olsa kullanmam.
Virüs diyecek çok üst düzey seviyede zeka sahibi arkadaşlara da araştırmalarını öneririm. Böyle bir genelleme yapmak etik değil.
Virüsün ne olduğunu bilmek için bizzat yapmaya gerek yok. Ama soracak olursanız virüslerin özellikleri hakkında çok araştırmam ve çok tecrübem oldu.
Sistemimin güvenliği kapalı şekilde kendimi bildim bileli kullanırım. 3 milyon dosyadan sadece 500 dosya virüslü çıkıyor. O da false positive. Bildiğim dosyalar.
Nereyi nasıl kaynak alacağımı, hangi dosyaları, nasıl kullanacağımı bilecek tecrübeye sahibim.
Ayrıca crack teriminin çıkış sebebini de araştırmış biri olarak bu yorumlarımı yapıyorum. Her crack grubunun gayelerini ve hikayelerini ayrı ayrı okumuş biriyim. Bu grupların yarısından fazlasını sen bilmezsin bile.
Asıl sen hayatında bu konu hakkında kaç araştırma yaptın da gelip burada virüs ithamında bulunabiliyorsun ?
Cracklerin hepsi için bu yorumlarda bulunmuyorum. Elbet virüs vardır ama virüs genellemesi yanlıştır.
Siz bu farkı ayırt edemeyecek kadar düşük seviyede iseniz ki kanıtlamış oluyorsunuz. Burada konuşmanızın lüzumu yok.
Eklemek isterim, daha bu ayrımı yapamayan biriyle virüs tanımlama uğraşına da girmem.