Erikli Damacanası
80+ Bronze
oyunsa saçma olurdu burda hikayeli oyun satın alanlara laf attığı içinİster yatırım, ister oynar
oyunsa saçma olurdu burda hikayeli oyun satın alanlara laf attığı içinİster yatırım, ister oynar
3070 sisteme 10bin TL'den fazla bir para veriyorsan yüzlerce saatini geçireceğin 1 oyuna 100TL vermek çok zor olmamalı.Kral oyuna mı giriyim 3070 sistemle emydn abi hemen söyle yapalım ab
Madem 3070 gibi bir ekran kartın var niye korsan oyun destekliyorsunKral oyuna mı giriyim 3070 sistemle emydn abi hemen söyle yapalım ab
AOT izlemiyor ki o.güzel pp ama leonhardt koysan daha güzel olurdu
Aynen öyle. CDPR'ın oyunlarında kopya koruması bile yok. Adamlar bile bu kadar dert etmiyorken bunu orijinal oyunu vatanı gibi savunanları anlamıyorum. Bu arada korsan ben de kullanmam bu kurduğum cümlelerden korsan savunucusu olduğum çıkmasın yani.Tamam işte önlem aldıkları zaman kırılmıyor
Demek ki önlem alınabiliyor MW 2019 yılında çıktı 2 yıl oldu 2 hala kırılamadı
Sizin neden bu kadar dert ettiğinizi anlamıyorum.
mikasa değil miydi oAOT izlemiyor ki o.
Kişinin zevkine bağlı Miles Morales 5 saat oynama süresi var fiyatını hepimiz biliyoruz.3070 sisteme 10bin TL'den fazla bir para veriyorsan yüzlerce saatini geçireceğin 1 oyuna 100TL vermek çok zor olmamalı.
Cidden, birisinin ne yaptığına karışmayı bırakın. Kimseyi kırmak istemiyorum ama sizi cidden ilgilendirmiyor.3070 sisteme 10bin TL'den fazla bir para veriyorsan yüzlerce saatini geçireceğin 1 oyuna 100TL vermek çok zor olmamalı.
Korsanı savunmam ama kullanıyorum yalan söylememAynen öyle. CDPR'ın oyunlarında kopya koruması bile yok. Adamlar bile bu kadar dert etmiyorken bunu orijinal oyunu vatanı gibi savunanları anlamıyorum. Bu arada korsan ben de kullanmam bu kurduğum cümlelerden korsan savunucusu olduğum çıkmasın yani.
"3070'le kral oyuna mı gireyim ab" yazmış adam. Sence bu adamla tartışılır mı?Cidden, birisinin ne yaptığına karışmayı bırakın. Kimseyi kırmak istemiyorum ama sizi cidden ilgilendirmiyor.
Selamlar,
Önceden bu kadar yoktu fakat son 2-3 gündür bu "Korsan oyunu savunma" saçmalığı başladı.
Arkadaşlar korsan oyunun nesini savunuyorsunuz? Yapılan şey düpedüz hırsızlık, başka bir şey değil.
"Ama çok pahalı. Param yetmiyor, bir oyuna 250-300 TL veremem."
O zaman oynamayacaksın, bu kadar basit.
Örnek verelim.
Red Dead Redemption 2
Oyunun yapılması için harcanan bütçe:
944.000.000 dolar
Peki oyunun fiyatı ne kadar?
Alıntıyı görüntüle
Bir bilgisayarı alırken veya herhangi bir teknolojik alet alırken nasıl indirim kovalıyorsanız oyunlara da aynı şey yapılmalı.
Bu oyun Epic kuponu ve indirimlerde 140 TL'ye kadar düşüyordu ve alınabiliyordu.
Bu oyunlar siz kaçak oynayın diye yapılmıyor maalesef.
Bazı kişiler "Yapımcıya destek olma amaçlı satın alınabilir." diyor.
Ne desteği? 944 Milyon dolardan bahsediyoruz.
Sen onları belki desteklersin diye ayrılmadı o bütçe.
Bir sinemaya, tiyatroya, kitaba nasıl para veriyorsanız, ÇALMIYORSANIZ, bunlara da aynı muameleyi göstermelisiniz.
Oyunun fiyatını FİRMALARA-YAPIMCILARA değil, ekonomi sistemine karşı nefretini kus.
Oyunlara ÖTV vergisi getiren kişilere karşı nefretini kus.
Doların bu kadar yüksek olmasına karşı nefretini kus.
Ülkemizde her şey pahalı. O zaman onları da çalalım? Nasıl fikir?
Kimin ne yaptığı benim gram umurumda değil. İsterse gitsin korsan oynasın.
Fakat savunmayın şu fikri. Savunmayın.
Bruh momentum.Korsan kullanan adam BIOS una kadar virüs girme riskini alır,
Şuan bulunduğumuz ülke şartlarında oyun fiyatlarına tepki göstermeyip parası olmayan oynamasın demek saçmalıktır
Korsanın savunulmasına kesinlikle karşıyım