Neler Yeni

"Korsan Oyunu Savunma" Saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Geçen o zaman oynamayacaksın dediğimde kızgın üstüne kızgın atıldı.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,599
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Witcher 4 gelmediğini düşün. Crackler yüzünden. Witcher serisi fanı olduğunu düşün bir de.
Witcher 3 de çok kötü bir oyun zaten. Witcher 4 gelmese de olur. Ayrıca sırf ben almadım diye de oyun gelmemezlik yapmaz

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Parası olan birinin korsan oyun oynaması ne kadar saçmayasa parası olmayan adama zorla orijinal oyun aldırmakta o kadar saçma.
Her türlü suç. Parası olmaması suçtan çıkarmaz. Zaten türkiyede değil ama diğer ülkelerde herkese ceza uygulanıyor crack kullanan.

Jackk_Sparrow

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,537
İsim
Mikail
İlgilendiği Kategoriler
Müzik, Para
Discord
Jackk_Sparrow#0001
Ben hırsızım. Hırsızlığı savumuyorum ama param olana kadar asla vazgeçmem. Bu kadar basit.

DJ. Mic Check

80+ Platinum
En İyi Cevap
3

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Anlamıyorlar ki Gizem. Türkiye'de 1000 tane konsol oyuncusu RDR2'yi korsan oynamasa Rockstar 67 bin dolar kazanacak. Bu da ileriki oyunlar daha kaliteli olacak demek.

nixc0r

80+
Korsan kullanmam savunmamda ama arkadaşlar siz korsan kullanan kişiye laf edeceğinize bu oyun fiyatlarına laf etseniz keşke

Korsan kullananları çok iyi anlıyorum herif zar zor para kazanan ailesine 400 liralık oyun almasını nasıl söyleyebilir.

Çalış kazan diyenler olcak bu adamların çoğu kazansa bile o parayla ailesinin borçlarına yardım ediyor.

Korsan kullanan arkadaşlar sizde bir gün durumunuz iyi olunca oyunu alıp hakkını verin.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,111
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
''hırsızlık'' kelimesini oyunu kıran kişilere veya gruplara söyleyin. Oyuncunun bir suçu yok.
Kullanan kişi "oyuncu". O zaman silah kullananları değil, silah üretenleri suçlayalım cinayetler için. (ÖRNEK.)

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom