Witcher 3 de çok kötü bir oyun zaten. Witcher 4 gelmese de olur. Ayrıca sırf ben almadım diye de oyun gelmemezlik yapmazWitcher 4 gelmediğini düşün. Crackler yüzünden. Witcher serisi fanı olduğunu düşün bir de.
Her türlü suç. Parası olmaması suçtan çıkarmaz. Zaten türkiyede değil ama diğer ülkelerde herkese ceza uygulanıyor crack kullanan.Parası olan birinin korsan oyun oynaması ne kadar saçmayasa parası olmayan adama zorla orijinal oyun aldırmakta o kadar saçma.
PaRa VeReN EnAyİ MoRuQ (!)Sen oyuna para mı veriyorsun zuahah cahil ben beleş oynuyorum
Reis sen Amerika'da idin TR'ye dönmek istiyordun. Yer değiştirebiliriz bu kadar özlediysen ülkeni gel.Aynen kardeşim ülkenin siyasetine de sızmaya çalışıyorsunuz. ayıp
Ben PCyi de çaldım. Elektrik de kaçak oh mis hocam. En iyisi (!)Sen oyuna para mı veriyorsun zuahah cahil ben beleş oynuyorum
Sanane “”””O zaman niye kirletiyorsun konuyu? ""
Singleplayera hiç kimse para vermese. Sonuçta alanlar ENAYİ yaWitcher 3 de çok kötü bir oyun zaten. Witcher 4 gelmese de olur. Ayrıca sırf ben almadım diye de oyun gelmemezlik yapmaz
Kullanan kişi "oyuncu". O zaman silah kullananları değil, silah üretenleri suçlayalım cinayetler için. (ÖRNEK.)''hırsızlık'' kelimesini oyunu kıran kişilere veya gruplara söyleyin. Oyuncunun bir suçu yok.