Oyun üreticilerini düşündüğümüz için biz de düşünüyoruz
Aman ne düşünce. Kullandığın Windows'un OEM ürün anahtarı veya Command Prompt metoduyla etkinleştirildiği bahsine girerim. Eğer öyleyse korsan Windows kullanıyorsun, haberin olsun.
Oyun üreticilerini düşündüğümüz için biz de düşünüyoruz
Tarikat ne diyo bu (!)Witcher 3 de çok kötü bir oyun zaten.
Ekran kartını da çal ne uğraşıyorsun.Tamam siz havaya para atmaya devam edin bende o sırada o parayla ekran kartı alırım
Aynen usta para verilmesi gereken tek oyunlar multiplayer olanlar değil mi? Singleplayer olan oyunlardaki emeğin %10 u bile olmayan oyunları Allah katına çıkarmaya devam edin.sonuna kadar haklı yanlış bilgi falan değil singleplayer a para vermek enayiliktir
La bu Sultan Kösenin evi değil mi ?özledim zaten uyanır uyanmaz türkü açıyorum, kahve yapıyorum (buraya türk icatı olduğu için çay sokmuyorlar) "ohh kan kırmızısı çay be ne güzel" diyorum. kayveyi çay gibi düşünmeye çalışıyorum. Alıntıyı görüntüle
şöyle bir odam olması için neleri vermem... burada böyle samimiyet yok. evde tek başımayken bile yere oturmama izin vermiyorlar.
Hayır orjinal. OEM de değil. 1k ödedim aldım.Aman ne düşünce. Kullandığın Windows'un OEM ürün anahtarı veya Command Prompt metoduyla etkinleştirildiği bahsine girerim. Eğer öyleyse korsan Windows kullanıyorsun, haberin olsun.
Bende zamanında korsan kullanıyordum ama gerçekten aşırı kötü bir şey şuan CS Go da kutu düşürüp satarak para kasıyorum iyi taktik öneririm.Doğru dedin. Hakkımızı gelecekte ödeyebiliriz belki. Oynadığım oyunların listesini çıkartıp hepsini satın alırım. Zaten çoğu milattan önceden çıkmış oyunlar , satışı yok cracki bile zor.
Yav sen de şimdi olayı çarptırma 1000 tane oyun alsan yine alırdın ekran kartınıTamam siz havaya para atmaya devam edin bende o sırada o parayla ekran kartı alırım
100 Liraya ekran kartı varsa söyle alalım kankaTamam siz havaya para atmaya devam edin bende o sırada o parayla ekran kartı alırım
Ne demek istediğimi anladın sen işteYav sen de şimdi olayı çarptırma 1000 tane oyun alsan yine alırdın ekran kartını