Neler Yeni

"Korsan Oyunu Savunma" Saçmalığı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Lockheed

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Eline sağlık Gizem. Ben de bunun hakkında konu açacaktım ancak uğraşmaya değmeyecek dedim, zira ne dersek diyelim o kesime anlatamayacağız maalesef.

Kendimden örnek vereyim:

RDR 2 oynamak istiyordum, ancak indirim dönemi gelmediği için ve oyun hakkında deneyimim olmadığı için bir arkadaştan Steam hesabı aldım. Buradaki amacım oyunu deneyimlemek ve indirim dönemine kadar eğlenmek. Şimdi oyunu o kadar sevdim ki anlatamam, indirimlerde direkt yapıştıracağım.

Bazı oyunları korsan oynadım ancak birçoğunu satın aldım, öğrenci adamım ama 287 adet oyunum mevcut. Yani param yok demek hiçbir anlam ifade etmiyor, bunun en güzel kanıtı olsa gerek.
Hep aynı düşüncede oluyoruz sanırsam :love:

Hepra

80+ Silver
En İyi Cevap
13
Başkasının yaptığı hareketlere laf etmeyi bırakın artık, isteyen istediğini kullansın. Korsan kullanmazsın olur biter.

....jpg

Dahası  
Reaksiyon skoru
152
İsim
Yahya Sarıçiçek
Ki korsanı engellemek de firmanın kendi hakkını koruması değil mi

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,764
İsim
Eren Yeager
Benim bir arkadaşım vardı
Steamde bir sürü pahalı oyunu vardı ne varsa alıyordu indirime girdiği zaman ama elinde ki PC kötüydü aldığı oyunları oynayamıyordu o aldığı oyunları almak yerine yeni bir PC alıp aldığı oyunları crackle oynaması daha mantıklı hiç oynayamamaktansa

Erikli Damacanası

80+ Bronze
Benim bir arkadaşım vardı
Steamde bir sürü pahalı oyunu vardı ne varsa alıyordu indirime girdiği zaman ama elinde ki PC kötüydü aldığı oyunları oynayamıyordu o aldığı oyunları almak yerine yeni bir PC alıp aldığı oyunları crackle oynaması daha mantıklı hiç oynayamamaktansa
şöyle daha iyi olurdu sistrem alıp az oyunla idare etmek

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,390
Üyeler
163,487
Son üye
ozyuurtonur