Öyle mi? İlla lisansın fotoğrafını attıracaksın yani bana?Üstelik burada korsan konusunda ahkam kesenlerin Windows'unun ya internetten alınan 15 TL'lik çakma anahtarlarla ya da KMSPico ile etkinleştirildiğine o kadar eminim ki...
Öyle mi? İlla lisansın fotoğrafını attıracaksın yani bana?Üstelik burada korsan konusunda ahkam kesenlerin Windows'unun ya internetten alınan 15 TL'lik çakma anahtarlarla ya da KMSPico ile etkinleştirildiğine o kadar eminim ki...
Usta kaç tane stüdyonun parasızlık içinde acı çektiğini biliyor musun? Oyun sektörü EA den falan ibaret değil.Hem merak etme senden benden fazla kazanamasalar bu işin devamını getirmezlerdi
hocam boşa para ! (ironi)Orjinal windows kullanıyorum. Var mı arkadaş. İnanmıyorsanız inanmayın.
Faturasını göster inanalım. Orijinal Windows kullanıyor olabilmenin tek olası ihtimali Laptop'unun yanında hediye gelmiş olması ya da aşırı zengin olman.Orjinal windows kullanıyorum. Var mı arkadaş. İnanmıyorsanız inanmayın.
çoğu getiremiyor zatenHem merak etme senden benden fazla kazanamasalar bu işin devamını getirmezlerdi
Üzgünüm 2-3 gündür sürekli bu tarz konular görmekten sıkıldım. İçimi dökmem lazımdı.1. Nükleer Korsan Savaşları
Alıntıyı görüntüle
İstisnalar hiçbir zaman kaideyi bozmaz.Öyle mi? İlla lisansın fotoğrafını attıracaksın yani bana?
Şuna "Korsanı engellemeye çalışırken batan" desek daha doğru olur.Korsan yüzünden batan bir sürü firma var ayrıca
Vizyonsuzluk işte yaptıkları. Ninja Theory yeterli sayıda satamadığı için MS'e bıraktı kendini, Maxis korsan satışlar yüzünden kapandı, bir sürü örnek var.Usta kaç tane stüdyonun parasızlık içinde acı çektiğini biliyor musun? Oyun sektörü EA den falan ibaret değil.
Selamlar,
Önceden bu kadar yoktu fakat son 2-3 gündür bu "Korsan oyunu savunma" saçmalığı başladı.
Arkadaşlar korsan oyunun nesini savunuyorsunuz? Yapılan şey düpedüz hırsızlık, başka bir şey değil.
"Ama çok pahalı. Param yetmiyor, bir oyuna 250-300 TL veremem."
O zaman oynamayacaksın, bu kadar basit.
Örnek verelim.
Red Dead Redemption 2
Oyunun yapılması için harcanan bütçe:
944.000.000 dolar
Peki oyunun fiyatı ne kadar?
Alıntıyı görüntüle
Bir bilgisayarı alırken veya herhangi bir teknolojik alet alırken nasıl indirim kovalıyorsanız oyunlara da aynı şey yapılmalı.
Bu oyun Epic kuponu ve indirimlerde 140 TL'ye kadar düşüyordu ve alınabiliyordu.
Bu oyunlar siz kaçak oynayın diye yapılmıyor maalesef.
Bazı kişiler "Yapımcıya destek olma amaçlı satın alınabilir." diyor.
Ne desteği? 944 Milyon dolardan bahsediyoruz.
Sen onları belki desteklersin diye ayrılmadı o bütçe.
Bir sinemaya, tiyatroya, kitaba nasıl para veriyorsanız, ÇALMIYORSANIZ, bunlara da aynı muameleyi göstermelisiniz.
Oyunun fiyatını FİRMALARA-YAPIMCILARA değil, ekonomi sistemine karşı nefretini kus.
Oyunlara ÖTV vergisi getiren kişilere karşı nefretini kus.
Doların bu kadar yüksek olmasına karşı nefretini kus.
Ülkemizde her şey pahalı. O zaman onları da çalalım? Nasıl fikir?
Kimin ne yaptığı benim gram umurumda değil. İsterse gitsin korsan oynasın.
Fakat savunmayın şu fikri. Savunmayın.
Yok kardeşim oyuna para veren enayidir. Dur 200tl CSGO skini alayım ben.Vizyonsuzluk işte yaptıkları. Ninja Theory yeterli sayıda satamadığı için MS'e bıraktı kendini, Maxis korsan satışlar yüzünden kapandı, bir sürü örnek var.