Pardon alıntıladığı mesaja bakmadımİroni yapıyor
Pardon alıntıladığı mesaja bakmadımİroni yapıyor
Kurduğun cümlede anlam olsun bari. Nerden biliyorsun benim başarımı? Eğitimi mi? Korsanı savunmak için kime sallarsam kardır hesabı.O yazılımcılar senin tuvaletine giremeyeceğin okullardan çıkıp o oyunları yapıyor, haberin olsun.
Olum sakin ol ironi anlamında dedi o.O yazılımcılar senin tuvaletine giremeyeceğin okullardan çıkıp o oyunları yapıyor, haberin olsun.
Acıyorum biliyor musun?Emeğe saygı umrumda değil. Kendimden başka hiçkimseyi daha fazla düşünmem ve önemsemem aşırı sevdiğim biri değilse.
İroni yapmış.O yazılımcılar senin tuvaletine giremeyeceğin okullardan çıkıp o oyunları yapıyor, haberin olsun.
Oynayan birini yurtdışında şikayet ederseniz ceza aldırabilirsinizİnsanların burada işlevleri de önemli. "Korsana karşıyım" diyen tonla insan vardır belki ama nedense yıllardır crackli oyunlar yapan siteler hâlâ ayakta duruyor. Belki 1 dava ile her şey çözülecek ama o 1 kişi yıllardır yok...
İroni olduğunu alıntıladığın mesaja bakmadığım için anlamadım, pardon.Kurduğun cümlede anlam olsun bari. Nerden biliyorsun benim başarımı? Eğitimi mi? Korsanı savunmak için kime sallarsam kardır hesabı.
Sıkıntı yok.İroni olduğunu alıntıladığın mesaja bakmadığım için anlamadım, pardon.
Herkes böyle düşünürse aç kaldı stüdyolar usta.944M Dolar Benim 300TL'm İle Birikmeyecek
Emeğe saygısı olmayan adamın emekle de işi olmaz zaten. Hele de parası varsa.Bu lafını iyi hatırla Franko. İleride sen bir şey yaptığın zaman ve buna saygı göstermeyen insanlar ile karşılaştığında da aynı şeyi de diyecek misin acaba?
Sen ürün çalsan da ayakta kalacak milyarlarca firma var. Git hepsinden birer model dızlaKorsanı Desteklemiyorum Ama Örnek Veriyorum!
944M Dolar Benim 300TL'm İle Birikmeyecek Benim Gibi En Fazla Kaç Kişi Korsan Oyun Alır Tartışılır. Korsandan Zarar Ettiklerini Bence Sattıklarından Kâr Ediyorlardır. Benim Fikrim Böyle