Korsan RDR 2'de DLSS'i nasıl aktif edebilirim?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

GemideKAL

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar herkese hayırlı akşamlar nvidia rdr2 icin dlls güncellemesi getirmiş guncellemeyi yaptım fakat oyunda dlls yi açamadım yada menüden bulamadım oyun crackli onun için mi açamıyorum yardımcı olur musunuz?(kardeşim para ver orjinal al diye duyar kasmayin beyler param yok crackli oynuyorum)

Crack ile nasıl güncelledin ?

160 tl verdik biz. Sende ver öyle oyna knk.

160 TL verdik biz. Sende ver öyle oyna knk.
Herkesi kendin gibi oyuna 160 tl verebileceğini düşünme adam zaten belirtmiş param yok diye illaki birisi yazıcaktı o siz oldunuz tebrikler.

Herkesi kendin gibi oyuna 160 TL verebileceğini düşünme adam zaten belirtmiş param yok diye illaki birisi yazıcaktı o siz oldunu tebrikler
Uçuk kaçık 400-500 fiyatı olan bir oyun değil. Versin. Fakirsin diye kimse sana hırsızlık yapma hakkı vermiyor. Türkçe desteği verilen oyunların bu şekilde korsan oynanması hiç hoş değil. Biraz kıymet bilin. Kaç firma size TR dil desteği sunuyor.

o sürümü yayınlamamışlardır biraz beklemen gerekiyor malesef yakın zamanda gellebilir ama paket şeklinde gelir update dosyasını paylaşmayabilirler haberin olsun tekrar indirmen gerekir büyük ihtimal

Arkadaşlar harbi sıkıntı var sizde sizene istediği gibi oynar la?
Doğru update'i yaptığına emin misin crackli oyunlarda oynanıyor olması lazım?

Herkesi kendin gibi oyuna 160 TL verebileceğini düşünme adam zaten belirtmiş param yok diye illaki birisi yazıcaktı o siz oldunu tebrikler
Dur Dur Şimdİ Ne Diyceğini Tahmin Ediyorum Diğer Şahsın. Geliyor......
111ToRrEnT offffYnAmAyIn.jpg

Edit: Ben Fotoyu Editlerken Aynısını Yazmış Çok Öngörülebilir Oldu Bunlar'da Eğlencesi Kalmıyor :D

Son düzenleme:
Uçuk kaçık 400-500 fiyatı olan bir oyun değil. Versin. Fakirsin diye kimse sana hırsızlık yapma hakkı vermiyor. Türkçe desteği verilen oyunların bu şekilde korsan oynanması hiç hoş değil. Biraz kıymet bilin. Kaç firma size TR dil desteği sunuyor.
Korsana karşıysan yazma geç kavga çıkarmak zorunda mısın?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri