Korsan Windows'a nasıl format atabilirim?

Reaksiyon skoru
56
arkadaşlar şimdi ben anlamadım format ve windows 10 yükleme diyor sadece windows 10 dosyası yüklüyor bios dan seçiyor ordan devam ediyor biçimlendir falan yapıyor yani format başka bişi değilmi başka bi usb falan gerekmiyomu

arkadaşlar şimdi ben anlamadım format ve windows 10 yükleme diyor sadece windows 10 dosyası yüklüyor bios dan seçiyor ordan devam ediyor biçimlendir falan yapıyor yani format başka bişi değilmi başka bi usb falan gerekmiyomu
Hayır tek usb ile yapıl. Videodaki adımları takiop ederek yapabilirsin

Unutmadan şöyle @Nachi

Konuda yazdığınız yazıyı tam anlayamadım, anladığım kadarı ile cevaplayayım. Windows 10 kurarken ve format atarken aynı işlemi yapıyoruz evet. (Format atarken biçimlendir yapmayı unutmayın, aksi takdirde format atılmamış olacak)

Konuda yazdığınız yazıyı tam anlayamadım, anladığım kadarı ile cevaplayayım. Windows 10 kurarken ve format atarken aynı işlemi yapıyoruz evet. (Format atarken biçimlendir yapmayı unutmayın, aksi takdirde format atılmamış olacak)
YouTube‘a "Windows 10 nasıl kurulur" yazarak videolara bakabilirsiniz.

biçimlendir ssd mi seçicem yada yüklediğim yerimi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

demek istediğim ben formatı atıcaz sonra başka flash takıp windows kurulucak sanıyordum

Crack desteklemiyoruz çabuk 1.5k'ya orjinal key al :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Tek usb ile yapılıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,195,934
Üyeler
189,943
Son üye
1STIKLAL1991
Geri